Sadržaj

Planinarenje i alpinizam

Vremenske prilike je prilično teško predvidjeti unaprijed. Kad se nađemo u razdoblju nepredvidljivog vremena, teško je prije odlaska iz kuće odlučiti kako se najpametnije obući. U takvim razdobljima trebamo odjeću koja će nam garantovati da se tokom svojih dnevnih dogodovština nećemo preznojiti ili prehladiti.

Dobrodošlo rješenje za takvo razdoblje nepredvidivog vremena su softshell jakne. One bi trebale biti dio svake garderobe, dječije i odrasle.

Softshell jakne odlikuju se brojnim prednostima, a u Intersport trgovinama posebno ih preporučamo aktivnim osobama i svima koji se vole zaputiti u prirodu.

Šta čini dobru softshell jaknu?

Kvalitetna softshell jakna je vodootporna, prozračna, fleksibilna i izdržljiva te ne sadrži umjetne hemikalije.

Softshell jakne vrhunskih proizvođača su vodootporne i nude vrhunsku zaštitu od vjetra.

U takvoj jakni uvijek ćete biti na toplom, vaše tijelo bit će potpuno suho, čak i ako ste vani u prirodi po laganoj kiši ili vlažnom vremenu.

Softshell jakne su prozračne i učinkovito provode toplinu, posebno u trenucima kada ste u njoj stvarno aktivni. Odjeća ispod takve jakne neće postati vlažna, pa vam posljedično neće biti ni hladno

Vrhunske softshell jakne su napravljene od fleksibilnog i izdržljivog materijala. Zato što je materijal donekle elastičan, jakna će vam omogućiti veliku slobodu pokreta. Odjeveni u odlično napravljenu jaknu sasvim ćete se neometano kretati, trčati, pa čak i skakati.

Softshell jakne koje su nastale pod okriljem provjerenih proizvođača ne sadrže umjetne hemikalije koje nisu samo štetne za one koji nose jaknu, nego i za našu okolinu jer su teško biološki razgradive.

Softshell jakna uz vas tokom cijele godine

Softshell jakna udobna je i ugodna za nošenje. Može vas pratiti na planinarenju, alpinizmu, turnom skijanju, alpskom skijanju i još mnogo aktivnosti. U usporedbi s nepromočivom vjetrovkom, softshell jakna bolje diše i nudi vam veću razinu zaštite od vode, snijega i vjetra.

Jakna je prikladna za nošenje tokom cijele godine, a zbog odlično odabranih materijala u njoj ćete se osjećati ugodno bez obzira na svoje godine.

Učinkovito dizajnirana softshell jakna ima vrhunski krojenu kapuljaču prilagođenu čak i većim kacigama.

Nerijetko, softshell jakna bit će krojena tako da je jednostavno možete nositi čak i u kombinaciji s penjačkim pojasom.

Softshell jakne u Intersportu

U Intersport prodavaonicama možete birati između jakni svjetski poznatih robnih marki kao što su MC Kinley, CMP, Jack Wolfskin, Adidas, Salomon, Icepeak, a svoju će softshell jaknu tamo pronaći i žene i muškarci.