Slobodno vrijeme

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 2388

24   60  

Proizvodi 1-24 od 2388

24   60  

Slobodno vrijeme

U brzom ritmu modernog svijeta, slobodno vrijeme postaje sve važnije. Slobodno vrijeme je za druženje sa porodicom i prijateljima, a također je namijenjeno uživanju, opuštanju, punjenju baterija i podizanju energije za nove zahvate. Slobodno vrijeme je veoma sveobuhvatna kategorija, osim sportskih aktivnosti, svi ostali oblici aktivnosti uključuju kulturne aktivnosti za putovanje i otkrivanje novih zemalja i kultura.

 

Aktivni stil života

Naravno, ova vrsta aktivnog načina života donosi i poseban stil oblačenja. Za slobodne aktivnosti potrebna nam je udobna odjeća izrađena od prijatnih materijala i dizajnirana u krojevima koji omogućavaju potpunu slobodu kretanja. Mnogi proizvođači također prilagođavaju svoju sportsku odjeću u slobodno vrijeme. Tako se muškarci zaklinju u dukseve i šorceve i donje dijelove trenerki, trenerke sa dugim rukavima, koje takođe mogu biti sastavni dio majice. Žene su uzbuđene zbog haljina, tunike i jakni koje su krojene za urbano planinarenje.

 

Ulične sportske patike

Možda je najpopularniji dio urbanog stila sportska obuća ili patike. Budući da je retro stil doslovno u pokretu, posljednjih  godina je većina proizvođača  ponovno počela proizvoditi svoje najveće modele iz prošlosti. Žene se, osim patika, takođe zaklinju u sandale i čizme, koje također mogu biti veoma atraktivan modni dodatak.

Pojedinosti koje čine razliku

Ulični stil također stvara niz detalja koji ističu posebnost i stil. Ova skupina uključuje naočale za sunce, koje su izuzetno popularan modni dodatak. I, naravno, vrećice koje imaju modernu funkcionalnost uz njihovu upotrebu. Djeca mogu koristiti svoje ruksake ili kao školske torbe ili kao torbe za sportske i slobodne aktivnosti. Svi detalji savremenog uličnog stila dostupni su u online prodavnici Intersport.

 

Punjenje…