Kampovanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 80

24   60  

Proizvodi 1-24 od 80

24   60  

Kampovanje

Kampovanje je vrlo poseban način života jer je omogućava dodir sa netaknutom prirodom. Naravno, svako to može da doživi na svoj način. Možete kampovati uz more ili jezero, uživati ​​u pogledu na planinske vrhove itd... Možete kampovati sami, zajedno sa porodicom ili prijateljima. To može biti nekoliko nezaboravnih dana na istom mjestu, ali možete se premještati na nove, uzbudljivije lokacije. Šator je vrsta pokretne kuće, koju možete postaviti na hiljade lokacija. Iako ima tanke zidove, nudi zaklon, toplinu i osjećaj kao da ste kod kuće. Hladnoća ili vrućina neće predstavljati problem iskusnim kamperima. A onda ga presaviješ, ostaviš i vratiš. Zauzima tek toliko prostora da se može spakovati pod krevet. Ako želite, možete otvoriti prozore i vrata, kako bi spoljašnost i unutrašnjost postali jedna cjelina.

Šatori za svačiji ukus

Neki moderni šatori su tako mali i lagani da ih možemo sa lakoćom nositi u ruksaku. To nam omogućava da pronađemo mjesto za kampovanje pod zvijezdama ispod planinarskih tura i da na nama idealnom mjestu smjestimo šator. Nešto drugačije je porodično kampovanje. To se obično odvija u uređenim kampovima gdje se postavljaju nešto veći šatori pogodni za 2-6 osoba. Tu je i poseban oblik šatora za plažu, koji prvenstveno pružaju hlad od sunca.

Korisni pribor

Naravno, kampovanje je ugodnije ako ga upotpunite sa mnogim korisnim priborom. Ručne lampe, mreže protiv komaraca, stolovi, stolice i ležaljke samo su neki od elemenata koji su tu da vam olakšaju kampovanje i upotpune utisak. Unutrašnjost šatora može se obogatiti jastucima i vrećama za spavanje. U porodičnim šatorima možemo koristiti i korisne pregrade u kojima možemo smjestiti odjeću i drugi prtljag.

Internet trgovina Intersport nudi široku paletu opreme za kampovanje i svega što dolazi ono obuhvata.

 

 

 

Punjenje…