Ženske patike za fitness & trening

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 39

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 39

Stranica
24   60  

ŽENSKE PATIKE ZA FITNES

Sve više žena se bavi fitnesom i sve je više opreme i obuće prilagođeno njima. Kako žene vode računa o zdravlju i zdravom životu, odlaze u teretane i treniraju. Za fitnes je potrebna i određena obuća i odjeća. Patike za fitnes su izrađene od kvalitetnih materijala, koji omugućavaju lako treniranje i izdržljivost. Patike za fitnes moramo birati tako da su mekane,fleksibilne i da nam čuvaju zglobove. Patike su izuzetno su lagane i izrađene su od posebne tkanine koja lijepo obavija stopalo i osigurava prozračnost i ne stvara neugodne mirise. S obzirom da se treniranje obavlja u dvoranskom prostoru, đon patika mora biti izrađen od kvalitetne gume koja se ne kliže na glatkim površinama. Bilo da se radi o fitnesu, jogi ili treningu obuću moramo prilagoditi i podlozi i birati pažljivo patike sa đonom koji se ne kliže kako bi izbjegli moguće povrede. Također patike moraju biti prozračne  Veliki izbor patika za slobodno vrijeme, patika za trčanje ili fitnes nude vam poznati brendovi kao što su Nike, adidas ili Reebok. Patike su atraktivnog izgleda i dizajna pa ih možete prilagoditi sportskoj opremi i odjeći i nositi ih i za slobodno vrijeme. Patike za trčanje su dizajnirane za treniranje na otvorenom, a brendovi poput adidasa i Nike su prilagodili svoje patike za različite podloge i namjene.

ŽENSKA ODJEĆA ZA FITNES

Ženska odjeća za fitnes je izrađena od kvalitetnih prozračnih materijala i naprednih tehnologija koji se brinu da uvijek ostanete suhi. Ženske helanke i topići su idealni za trening i izrađeni su tako kako bi vam omogućili slobodu kretanja, a njihov atraktivni dizajn neće nikog ostaviti ravnodušnim. Žensku odjeću pažljivo birajte, a posebno obratite pažnju na materijale od kojih je izrađena kako bi se uvijek osjećali prozračno i suho tokom treninga.

INTERNET TRGOVINA

Ako želite pronaći sve na jednom mjestu što se tiče fitnes odjeće, opreme i obuće posjetite našu online stranicu ili trgovine širom BiH. Nudimo širok asortiman kako za fitnes tako i za druge sportove poznatih i priznatih svjetskih brendova. Odjeću i obuću koju nudimo uvijek je u trendu dizajnirana i aktuelna, i sigurno ćete dobiti najveći i najbolji kvalitet uz pristupačne cijene.

 

Punjenje…