Ženske patike za trčanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 212

24   60  

Proizvodi 1-24 od 212

24   60  

ŽENSKE PATIKE ZA TRČANJE

Trčanje je jedan od popularnijih sportova na svijetu, ali i među omiljenim pogotovo u zadnje vrijeme za žene.Svjetski priznati i poznati brendovi izrađuju patike za trčanje i sve je više izbora u odnosu na namjenu, podlogu na kojoj trčimo,da li je se bavimo profesionalno ili samo rekreativno. Sa razvijem trčanja sve više se daje na važnosti o izboru i same odjeće i opreme za trčanje, kao i dodataka. Važno je odabrati patike za trčanje koje su vam udobne i neće vam stvarati žuljeve, nego ćete s lakoćom i uživanjem trčati. Osim patika za trčanje moramo odabrati i odjeću za trčanje koja se brzo suši i odvodi vlagu, bilo da se radi o šorcu i majici, ili helankama i duksevima.

PATIKE PO NAMJENI I PODLOZI PO KOJOJ TRČIMO

Patike za trčanje se takodje razlikuju po tome gdje trčimo i kakva nam je podloga. Ako je riječ o cesti, moramo birati patike koje imaju mekši đon i koje su izrađene o kvalitetni materijala, koje su prozračne i koje će nam osigurati da nam se noge ne znoje i da se ne stvaraju neugodni mirisi. Kada je riječ o trail trčanju moramo obratiti pažnju da je đon izrađene su od materijala koji je dovoljno izdržljiv da izdržava susrete sa stijenama i korijenjem. Profil đona u kombinaciji s gumom u prednjem dijelu đona omogućava dobro prianjanje na zahtjevnijim terenima te omogućava udobno trčanje na bolje uređenim terenima. Ako trčite po hladnijim danima treba voditi računa da patike imaju  membranu Gore Tex koja osigurava da je unutrašnjost uvijek suha.

POZNATI BRENDOVI PATIKA ZA TRČANJE

Poznati svjetski brendovi izrađuju najkvalitetnije i moderne patike za trčanje što bi svaka žena htjela sebi kupiti. adidas je poznat po svojoj Boost tehnologiji koja je temelj dinamičkog ublažavanja i ujedno vraća energiju trkaču, nudi još više pjene u novim patikama. Nike kao najpopularniji brend je poznat po React pjeni koja omogućava odzivno ublažavanje, dok je Asics poznat po Gel tehnologiji koja  osigurava još mekše zaustavljanje i osjećaj kao da trčite po oblacima. Svaki od brendova su se pobrinuli da pored najnovijih tehnologija, udobnosti, stabilnosti patika imaju atrkativan I moderan dizajn. Omiljene I najpopularnije patike za trail su svakako Salomon koji sa Contagrip đonom nudi izuzetno prianjanje koje vam je potrebno na težim terenima. Višedimenzionalni čepovi povećavaju samouvjerenost na blatnjavom terenu.

INTERNET TRGOVINA

Kako je sve više popularno online naručivanje,svu ponudu možete pogledati na našoj web stranici, ili posjetiti naše trgovine širom BiH. Nudimo širok asortiman kvalitetne obuće i odjeće sa pristupačnim cijenama i za svaku namjenu za koju vam je potreban neki komad odjeće ili obuće. U Intersportu vam nudimo asortiman poznatih i priznatih svjetskih brendova Nike, adidas, Asics, Miuzno, Salomon, Hoka i mnogi drugi koji imaju odličan izbor patika za trčanje za sve podloge bilo da se profesionalno bavite trčanje ili ipak samo rekreativno. Sve na jednom mjestu na našoj stranici i u trgovinama. Uvijek u koraku s vremenom i najmodernijim asortimanom.

Punjenje…