Plaćanja

Povratak na podršku

Plaćanja u internet trgovini Intersport

Dostupne metode plaćanja

Ugovor o kupovini ili narudžba pohranjuju se elektronski na server pružaoca usluga i dostupni su korisniku u bilo kojem trenutku u njegovom korisničkom profilu (podaci o korisničkom profilu) i pohranjuju se za vrijeme / razdoblje potrebno za pohranu takvih dokumenata u skladu s primjenjivim zakonom i računovodstvenim standardima.

Načini plaćanja su:payments-support
  • debitnim, odnosno kreditnim karticama jednokratno
    (American Express, Maestro, Master Card i Visa)
  • ili obročno American Express Rate (do 6 rata), Intesa Sanpaolo Rate (do 6 rate).
  • gotovinom prilikom preuzimanja (pouzećem) kod dostave;

Obročno plaćanje kreditnim karticama

U Internet trgovini Intersport moguće je plaćati na rate kreditnim karticama (American Express Rate (do 6 rata) i Intesa Sanpaolo Rate (do 6 rate).)

Plaćanje prilikom preuzimanja u poslovnicama Intersport BH

U slučaju preuzimanja u poslovnicama INTERSPORT BH možete platiti debitnim, odnosno kreditnim karticama jednokratno (American Express, DIN, Maestro, Master Card, Sberbank Pika i Visa)

ili obročno(American Express Rate (do 6 rata), Intesa Sanpaolo Rate (do 6 rata), NLB Tuzla Rate (do 12 rata), Nova Banka Rate (do 12 rata), Raiffeisen Bank BH Shopp (do 6 rata), Sberbank Pika Rate (do 10 rata), UCB Visa Rate (do 6 rata).

Sigurnost stranice

Kupovina u našoj internet trgovini je sigurna. Koristimo WSpay sistem koji nudi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka, a 3D zaštitom garantuje korisnicima sigurnu online kupovinu. Brojevi kreditnih kartica ne čuvaju se u sistemu, a njihov upis štiti se enkripcijom podataka.

Plaćanje tokom epidemije koronavirusa

Moguće je plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja, ili plaćanje karticom (WSPay sistem sigurne kupovine), prilikom naručivanja.

Trebate pomoć? Tu smo za vas

Kontakt

* Polja označena zvezdicom su obavezna.

Korištenjem internetskog kontakt obrasca korisnik web-stranice slaže se da INTERSPORT BH d.o.o. koristi prikupljene lične podatke za odgovore korisniku (npr. ime i e-mail adresa, telefonski broj koji je dao korisnik).

Saznajte više

Punjenje…