Plaćanja

Povratak na podršku

Plaćanja u internet trgovini Intersport

Dostupne metode plaćanja

Ugovor o kupovini ili narudžba pohranjuju se elektronski na server pružaoca usluga i dostupni su korisniku u bilo kojem trenutku u njegovom korisničkom profilu (podaci o korisničkom profilu) i pohranjuju se za vrijeme / razdoblje potrebno za pohranu takvih dokumenata u skladu s primjenjivim zakonom i računovodstvenim standardima.

Načini plaćanja su:payments-support
  • debitnim, odnosno kreditnim karticama jednokratno
    (American Express, Maestro, Master Card i Visa)
  • ili obročno American Express Rate (do 6 rata), Intesa Sanpaolo Rate (do 6 rate).
  • gotovinom prilikom preuzimanja (pouzećem) kod dostave;

Obročno plaćanje kreditnim karticama

U Internet trgovini Intersport moguće je plaćati na rate kreditnim karticama (American Express Rate (do 6 rata) i Intesa Sanpaolo Rate (do 6 rate).)

Plaćanje prilikom preuzimanja u poslovnicama Intersport BH

U slučaju preuzimanja u poslovnicama INTERSPORT BH možete platiti debitnim, odnosno kreditnim karticama jednokratno (American Express, DIN, Maestro, Master Card, Sberbank Pika i Visa)

ili obročno(American Express Rate (do 6 rata), Intesa Sanpaolo Rate (do 6 rata), NLB Tuzla Rate (do 12 rata), Nova Banka Rate (do 12 rata), Raiffeisen Bank BH Shopp (do 6 rata), Sberbank Pika Rate (do 10 rata), UCB Visa Rate (do 6 rata).

Sigurnost stranice

Kupovina u našoj internet trgovini je sigurna. Koristimo WSpay sistem koji nudi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka, a 3D zaštitom garantuje korisnicima sigurnu online kupovinu. Brojevi kreditnih kartica ne čuvaju se u sistemu, a njihov upis štiti se enkripcijom podataka.

Trebate pomoć? Tu smo za vas

Kontakt

* Polja označena zvezdicom su obavezna.

Korištenjem internetskog kontakt obrasca korisnik web-stranice slaže se da INTERSPORT BH d.o.o. koristi prikupljene lične podatke za odgovore korisniku (npr. ime i e-mail adresa, telefonski broj koji je dao korisnik).

Saznajte više

Punjenje…