Japanke

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

9 Proizvodi

24   60  

9 Proizvodi

24   60  

Muške japanke

Japanke su došle na naša mjesta iz raznih dijelova svijeta, gdje imaju povoljne ljetne vremenske prilike tokom cijele godine. Moglo bi se reći da je tamo gdje je vrijeme pogodno za nošenje japanki tokom cijele godine, bilo da je to otok, veliki grad uz more ili ljudi koji žive na plaži. Radije idu bosonogi, ali ako se trebaju obući, brzo navuku papuče ili japanke. Ova jednostavna cipela izrađena je od gume i opremljena posebnom trakom koja brine da japanke ostanu na svom mjestu, Japanke su postale sinonim za more, odmor, lijepo vrijeme i plažu za one koji ne žive na toplim mjestima.

Mnoge verzije japanki

U našim mjestima ovu vrstu obuće koristimo uglavnom ljeti, praznicima, na plaži i po vrućem vremenu. Najveći obožavatelji japanki već počnu nositi u aprilu, kada temperatura zraka poraste na 20 stepeni. Zbog ogromne popularnosti ove jednostavne cipele stvorene su u mnogo verzija, osnovnih japanki koje nude veću udobnost, a izrađene su od antibakterijskih materijala.

Ako se ljubitelji japanki, sigurno znate o Crocs japankama, Nike japankama, Ipanema japankama ... Sve ove i više različitih modela i marki možete pronaći u Intersport web trgovini koja je dostupna tokom cijele godine.

 

Punjenje…