Plaža i plivanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 419

24   60  

Proizvodi 1-24 od 419

24   60  

Plažo, stižem!

Kada se temperatura vazduha podigne iznad 25 stepena Celzija, a kada se more zagrije najmanje dvadjeset stepeni, plaža postaje mjesto okupljanja ljetnjih entuzijasta, navijača, zaljubljenika u vodu, sunce, pozitivnu energiju. Zapravo, nije važno je li to uz more, rijeku ili jezero. Uvijek je lijepo i zabavno. Možemo mnogo uživati na plaži. Možemo se prepustiti raznim društvenim igrama i sportskim aktivnostima, uživati u adrenalinu koji nude vodeni sportovi, moći ćemo uhvatiti sunčeve zrake i zadovoljstvo nam je promatrati ten na našoj koži koji postepeno tamni, možemo čitati, slušati muziku, razgovarati, misliti ili jednostavno gledati u stranu. ,

Kupaći kostimi - jedina potrebna oprema

Među opremom za plažu obavezan je samo kupaći kostim. Mogu biti jednodijelni, mogu biti bikini, mogu biti kraći ili nešto duži šorcevi. Važno je da je sve napravljeno od materijala koji se brzo suši. Sve ostalo je stvar mašte i sopstvenog stila.

Vodeni sportovi

Naravno, plaža je takođe prostor za akciju. Veliko plavo more nas doslovce poziva u svoj zagrljaj. Vodeni sportovi nude mnoštvo ljetnih zabava. Možemo pronaći peraje, maske i disaljke i otkriti ljepote podvodnog svijeta. 

Sunce

Mislili smo i na najmlađe koji treba da budu dobro zaštićeni od sunca i opremljeni  suncobranima i jednostavnim šatorima za plažu koji pružaju hlad i široku odjeću koja nudi UV zaštitu. Sve  to je dostupno u online prodavnici Intersporta.

 

Punjenje…