Rolanje, skateboarding

Odlične ideje za poklone koji će razveseliti djecu

Odlične ideje za poklone koji će razveseliti djecu. Jeste li i vi među onima kojima kupovanje poklona za djecu predstavlja neugodan zadatak? Što kupiti djeci na poklon, a da je dovoljno praktično? Da se dijete razveseli, i da već za nekoliko sati ne završi u čošku. Pitanja su koja mnoge muče još prije nego što krenu u kupovinu. Kako su djeca većinom prepuna energije, nimalo nećete pogriješiti ako im kupite neki sportski rekvizit i pomagalo, odnosno komad sportske opreme ili sportske odjeće. Sve to i još mnogo više možete naći u Intersportu.

A kako darivanje više ne bi bilo vaša najveća noćna mora! Za vas smo pripremili nekoliko najboljih prijedloga koji će primatelje svih uzrasta oduševiti u svako godišnje doba.

Bicikli guralice sa svjetlosnim efektima

Različiti bicikli guralice sve su popularniji i među roditeljima i među djecom jer predstavljaju najbolju predvježbu za učenje vožnje bicikla. Zahvaljujući svojem privlačnom izgledu, djeca ih odmah primjećuju, a ako odaberete modele s različitim svjetlosnim efektima i drugim dodacima, još su upadljiviji.

Stol za stolni fudbal

Ako želite omogućiti fudbalsku igru i u zimskom razdoblju, stol za stolni nogomet odlična je ideja za poklon. Njime možete darovati djecu različitih uzrasta, a brzo postaje i odlična zabava za cijelu porodicu i prijatelje. Bez obzira na uzbuđenje tokom igre, stol je izuzetno stabilan i čvrst. Pravila stolnog fudbala su vrlo jednostavna! Nema naginjanja stola, strogo je zabranjeno roštiljanje (okretanje ručice za 360°), lopticu ubacuje igrač koji je primio gol i to na sredinu igrališta, a pobjednik je onaj igrač ili ekipa koja prva zabije 9 pogodaka! Svakako valja napomenuti da je “vađenje” na sudačke previde dozvoljeno jer je to sastavni dio fudbala!

Romobili i role

Različita prijevozna sredstva uvijek prolaze kao odlični pokloni, bez obzira na to tražite li poklon za djevojčicu ili za dječaka. Kvalitetni romobili  i role izuyetno su praktični, a za djecu predstavljaju najaktivnije provođenje slobodnog vremena. Djeca ih također mogu u više godina, stoga će vaš poklon zapamtiti zauvijek.

Bicikl za djecu svih uzrasta

Dječiji bicikl također spada u vrstu poklona koji na svako dijete ostavlja snažan utisak, bez obzira na uzrast i spol. A kako je također izuyetno praktičan, nema nikakvog straha da će završiti u čošku. Naravno, pri odabiru treba uzeti u obzir djetetovu starost i visinu, jer kupovina prevelikog bicikla znači manju kontrolu i veću opasnost od mogućeg pada.

Koš s postoljem

A za svu djecu koja svoje prve košarkaške korake žele napraviti na domaćem terenu možete odabrati koš s postoljem. Njegov dizajn nudi stabilnost, a visina obruča može se prilagoditi visini djeteta. Samostojeći koš za košarku oduševit će svako dijete, kao i roditelja, jer uz njega su sati zabave i dobre košarkaške igre zagarantovani!

Poklon kartica Intersport za sve tinejdžere koji priželjkuju poklon po vlastitom ukusu

Ako još uvijek niste našli pravu ideju za poklon, tinejdžerima možete pokloniti, poklon karticu Intersport. Ona je zasigurno najbolji poklon za tinejdžere koji na taj način mogu odabrati poklon po svojem ukusu, a u ovom su ga razdoblju odrastanja već svjesni. Iz ponude mogu odabrati komad sportske odjeće koji im se sviđa, razne rekvizite i pomagala za vježbanje kod kuće i još mnogo toga – odabir je prepušten isključivo njihovim željama i potrebama.

Lopta Lige prvaka 2022.

Koji od najzagriženijih fudbalskim obožavatelja ne bi želio imati repliku službene fudbalske lopte kojom će se igrati ovogodišnje finale Lige prvaka u Parizu? Kupovina ove lopte ostavit će dubok utisak na primatelja jer je riječ o kvalitetnoj fudbalskojj lopti koja pruža odličan osjećaj i termodinamiku, a na dječijem igralištu će se uvijek isticati svojim atraktivnim i savremenim dizajnom.