Trčanje

Adidas Ultraboost 22 – posebno izrađene za sve ljubiteljice trčanja!

Iako su vanjske temperature još uvijek dosta niske, nešto duži dan zasigurno je jedan od prvih vjesnika proljeća. Ovo je ujedno i vrijeme kada svi najvatreniji trkači već počinju koketirati s novim komadima opreme za trčanje. Koja će im trebati za prve proljetne kilometre. Među najvažnijim dijelovima opreme za trčanje svakako su kvalitetne patike za trčanje. Među koje nedvojbeno možemo ubrojiti i novi adidas Ultraboost 22. Riječ je o vrhunskim patikama za trčanje koje skupljanje pretrčanih kilometara čine potpunim užitkom. A zbog svojih izuzetnih karakteristika i inovativne tehnologije postale su potpuno drugačije.

Pogledajmo što je ovaj put adidas pripremio za sve ljubitelje trčanja.

Adidas Ultraboost 22 u potpunosti je prilagođen ženskoj anatomiji stopala

Adidas Ultraboost 22 prva je patika za trčanje, dizajnirana prvenstveno za trkačice. Dizajn patike bilo je u potpunosti odgovornost ženskog tima dizajnera, čiji je glavni cilj bio prilagoditi patike ženskoj anatomiji stopala. Tim je u tu svrhu analizirao čak 1,2 milijuna snimaka raznih ženskih stopala, te sarađivao s brojnim trkačicama koje su neprestano testirale model. Rezultat njihovog vremena i truda su vrhunske patike za trčanje, koje su uže u dijelu pete, imaju nizak uložak i zadržavaju jedinstveni dizajn pete u obliku slova S.

Model ženskih patika za trčanje adidas Ultraboost 22, do sada najbolje zadovoljava zahtjeve svih ljubiteljica trčanja. Ne škodi spomenuti, da zbog svog izuzetno elegantnog dizajna predstavljaju savršen vrhunac za svaki trkački outfit.

Patikee neće oduševiti samo ljepši spol, jer se adidas pobrinuo i za muškarce. Muške tenisice za trčanje adidas Ultraboost 22 prilagođene su potrebama trkača, kako svojim jedinstvenim dizajnom, tako i energetski učinkovitim trčanjem.

Najnovija tehnologija Optimized Boost za učinkovito i dinamično trčanje

U adidas Ultraboost 22 patikamaa za trčanje pronaći ćete dobro poznatu Boost tehnologiju, koja je nadograđena u ovom modelu. Optimizirana Boost tehnologija u ovim tenisicama za trčanje nudi još više pjene. A svojom jedinstvenom staničnom strukturom, osigurava učinkovit povrat energije tokom trčanja. Svi ljubitelji trčanja dobit će maksimalnu amortizaciju uz Ultraboost 22 patike za trčanje. A zahvaljujući najnovijoj Boost tehnologiji, trčanje postaje još lakše i dinamičnije. S njima ćete prijeći kilometre još lakše i brže.

LEP – linearni sistem ubrzanja energije za najodzivnije trčanje

Svi entuzijasti biti će očarani još jednim novitetom, a to je adidas LEP (Linear Energy Push), sistem koji omogućuje još veći odziv i ubrzanje pri trčanju. Uz njegovu pomoć, trkači će dobiti čak 4% više odzivnog trčanja u odnosu na njegov prethodni model.

Kombinacija tehnologije s Boost sistemom i novodizajniranim đonom, značajno pridonosi odzivnosti. Presvučen je prirodnom gumom Continental, koja pruža izvrsno prianjanje u raznim uvjetima i podlogama.

Materijal Primeknit + za potpunu fleksibilnost stopala te udoban i stabilan korak

Model Ultraboost 22 izrađen je od Primeknit + materijala. Materijal čvrsto prianja uz stopalo, ali ne na način da to bude presnažno. Upravo suprotno! Ovaj izuzetno izdržljiv materijal s jedne strane stopalu pruža svu potrebnu potporu pri trčanju, a s druge strane pruža maksimalnu slobodu kretanja. To čini trčanje još ugodnijim i bezbrižnijim. Dodatnu stabilnost stopala osigurava poseban oslonac na bočnim stranama patika. Koji u kombinaciji s Primeknit + materijalom, pruža izdašnu potporu pri trčanju, i pomaže u sprječavanju pretjerane pronacije stopala.

adidas – uvijek odgovoran prema okolini

Adidas je prilikom izrade postupio u skladu s najnovijim smjernicama i trendovima u održivoj proizvodnji za Ultraboost 22. Gornji dio patikee izrađen je od visokoučinkovitog recikliranog Primeblue materijala. Koji sadrži najmanje 50% reciklirane Parley Ocean oceanske plastike. Riječ je o plastičnom otpadu koji se presreće na udaljenim otocima, obalama i obalnim zajednicama. Adidas omogućuje njihovu ponovnu upotrebu kroz poseban proces recikliranja. I time značajno pomaže u smanjenju onečišćenja u našim oceanima.

Istina je, da je adidas renomirani proizvođač sportske opreme s dugogodišnjom tradicijom, ali nas uvijek iznenadi svojim inovativnim tehnologijama. Najnoviji rezultat inovacija poduprtih dugogodišnjim iskustvom, su patike za trčanje Ultraboost 22, koje pružaju najbolju kombinaciju udobnosti i odziva. Za sve one koji žele pomaknuti granice svojih mogućnosti,muški i ženski Ultraboost 22 patika već je dostupan u odabranim prodavnicama i web prodavaonici Intersport.