Trendovi

Topla odjeća za skijanje

Topla odjeća za skijanje! Zima dolazi, a sa njom i nove kolekcije odjeće u kojoj ćete se osjećati toplo i udobno, čak i po najhladnijem vremenu. Nemojte dozvoliti da vas vremenski uvijeti uspore. Jer je zima samo još jedno godišnje doba kada možete uživati i u zatvorenom i na otvorenom, uz odgovarajuću odjeću i opremu. Umjesto da tri mjeseca sjedite pored radijatora. Izaberite toplu odjeću, udobnu obuću i opremu za novi omiljeni zimski sport, i izađite na svijež zrak!

McKinley

I ove godine McKinley novim proizvodima pokriva različite potrebe ljubitelja zimskih sportova. Brend, koji već skoro 40 godina proizvodi odjeću, obuću i opremu za cijelu porodicu. U novoj sezoni se fokusira na kvalitetne proizvode, kreirane uz održivi razvoj i tehnologiju.

Pronaći ćete širok asortiman aktivnog vešaflisevačaraparukavicahlača i jakni u šarenim kombinacijama boja. Žive boje, uljepšati će vam dan, o istovremeno pružiti vrhunsku kvalitetu.

Colmar

Sportski brend Colmar jedan je od najpoznatijih skijaških brendova poznat po upotrebi naprednih tehnologija za razvoj funkcionalnih odjevnih predmeta i sportske opreme.

Skijaške hlače i jakne luksuznog ranga, tipične za ovaj brend, obilježene su fuzijom vrhunskog dizajna, tehničkog znanja i sportske efikasnosti. Elastični materijali sa posebnim premazima pružaju vodootpornost. Izolacija obećava izuzetnu toplinu i udobnost prilikom nošenja.

Icepeak

Icepeak je popularni finski brend. Već dugi niz godina crpi znanje i iskustvo iz snjegom prekrivenog skandinavskog područja, i pretapa ga u visokokvalitetnu odjeću za zimu i zimske sportove. Icepeak jakne i hlače pružaju udobnost i maksimalnu slobodu kretanja. Osim što održava toplinu, odjeća takođe omogućava dobar protok zraka sa materijalima visoke tehnologije. Pored kvalitetnih jakni u ponudi su i zimski flisevi i druga odjeća. Uz različite uzorke i palete boja, pojedinac može pronaći kombinaciju koja odgovara njegovom stilu.

CMP

Nova kolekcija jakni, ski hlača i fliseva obilježena je pedesetogodišnjom tradicijom talijanskog brenda CMP. Koji osigurava kvalitetne proizvode talijanskog dizajna za cijelu porodicu, po pristupačnim cijenama. Fokus na pružanje udobnog porodičnog slobodnog vremena u prirodi i na ski stazama, obilježen je istraživanjem novih tehnoloških mogućnosti i razvoja.

Helly Hansen

Od svog osnivanja 1877. godine, brend Helly Hansen razvija profesionalnu zimsku i radnu opremu. Njihovu sportsku odjeću koristi više od 60.000 sportaša, uključujući olimpijske reprezentacije širom svijeta. Oslanjajući se na znanje stečeno tokom života u najtežim vremenskim uvijetima na sjeveru.

Više od 140 godina nudi inovacije koje pružaju zaštitu od vlage, vode i gubitka topline. Nagrađivani sistemi osiguravaju izvrsnost ski jakni i hlača, kao i zimskih jakni za svakodnevnu upotrebu, prepoznatljivih po logotipu HH.

Salomon

Rođen sredinom prošlog vijeka. Francuski brend Salomon ima značajno mjesto u kreiranju novih dizajna u okviru planinskih i nordijskih sportova. Salomon je osmišljen kako bi pomicao granice planinskog sporta stvaranjem inovativne opreme koja omogućuje ljudima da se igraju, napreduju i uživaju u svojim odabranim sportovima na otvorenom.

Visokokvalitetne jakne, hlače i sportska oprema brenda, teže izdržljivosti i stilski su obiliježene čistim linijama. Uključujući nove tehnološke pristupe, pokušavaju se približiti prirodi i proizvodnji prilagođenoj ljudima.