Sadržaj

Trendovi

Napokon škola!

Napokon škola! Ljeto se polako oprašta s nama, a s njim i zasluženi praznici. Septembar će polako pokucati na vrata i pozvati djecu nazad u školu. Prije početka nove školske godine zajedno s njima mora se pripremiti temeljit plan, a također i razgovarati o mnogim stvarima. Srećom, većina mladih ljudi sretna je i uzbuđena zbog ponovnog okupljanja sa svojim kolegama iz razreda. A također moraju biti oduševljeni učenjem novih stvari i upoznavanjem novih ljudi.

Nešto je teže to postići kod djece, kojoj takav prijelaz čak donosi tjeskobu ili stres. Ali, ako stvarima pristupite ispravnim pristupom, sve brige su potpuno nepotrebne. Pripremili smo vam nekoliko korisnih savjeta kako dobro pripremiti učenika, i upoznati ga s novom školskom godinom. Te kako mu dati dovoljno slobodnog vremena za druge aktivnosti u kojima uživa.

Sjednite sa svojim djetetom i razgovarajte o očekivanjima za novu školsku godinu!

Svaka nova školska godina donosi nove izazove. Sjednite prvo sa svojom djecom i razgovarajte o očekivanjima za novu školsku godinu. Uključite što više različitih tema u razgovor, i uzmite u obzir djetetovo mišljenje. Ovo je sjajan način da se osigura njegov razvoj neovisnosti, sposobnosti donošenja odluka i rješavanja problema.

Zajedno odredite vrijeme za spavanje, jutarnje aktivnosti kod kuće, školske ciljeve i na kraju, ali ne i najmanje važno, obaveze izvan škole. Za kraj svega, napravite popis nove opreme koja uključuje školski pribor, odjećuobuću i ostalo.

U kupovinu za školu, idite zajedno s djecom

Budući da većina roditelja želi izbjeći tipične porodične svađe u automobilu i trgovinama, obično ostavljaju djecu kod kuće dok idu u kupovinu opreme za novu školsku godinu. Preporučujemo da svoje školarce povedete sa sobom, jer vam to može donijeti mnoge prednosti.

Morate biti svjesni da djeca vole birati školski pribor i ostalu opremu za školu. Zajedno s vama mogu birati one proizvode koji im se najviše sviđaju. Na taj način omogućujete djeci da uživaju u novim proizvodima, te ih stoga kasnije s guštom iskorištavaju.

Pronađite prodavaonicu koja nudi što više proizvoda na jednom mjestu

Kako vam kupovina opreme za novu školsku godinu nebi oduzela previše energije. Isplati se pronaći prodavaonicu, koja vam može ponuditi što više kvalitetnih proizvoda na jednom mjestu. U Intersportu smo posebno za ovu namjenu osmislili dosta kutaka, u kojima možete birati između mnogih proizvoda za školu, kao i za slobodno vrijeme.

Čak i prije nego posjetite naše prodavaonice, možete vidjeti sve proizvode od kuće na web stranici DJECA | Intersport i označiti svoje favorite, koje ćete kasnije moći isprobati u trgovini. Posebno je atraktivan Kutak za slobodno vrijeme : Djeca – Slobodno vrijeme – SPORTOVI | Intersport. U njemu možete birati odjeću, obuću, ruksake i druge proizvode poznatih brendova, po vrlo pristupačnim cijenama.

Finalist među ruksacima za slobodno vrijeme

Nećete oduševiti svoje dijete samo odabirom kvalitetnog i iznimno atraktivnog školskog ruksaka, već to može biti kupovina ruksaka za slobodno vrijeme. Imamo dosta sjajnih izbora. Finalist među ruksacima za slobodno vrijeme definitivno je McKinley Alvin 10.

Kaže se da u grad unosi dašak prirode. Ova vrsta gradskog ruksaka pogodna je za školske dane i slobodno vrijeme. Izuzetno je lagan s volumenom od 10 litara. Posebno se ističe praktičnim prednjim otvorom za lak pristup i savršeno dizajniranim stražnjim dijelom.

Ruksak se može pohvaliti i podstavljenim naramenicama koje su podesive po dužini. Na vrhu je petlja koja korisniku omogućuje nošenje u jednoj ruci. Izrađen je od izdržljivog poliestera koji diktira dovoljno dug životni vijek čak i u svakodnevnoj uporabi. Možete birati između različitih nijansi boja.

1
1
2
1
2
3
1
2
3
4

Ostalo vam je dakle nekoliko dana do početka školske godine, a onda će svi vikati; Napokon škola! Dobro ih iskoristite za planiranje i kupovinu sa svojom djecom. Ostavite im dovoljno slobode, ali ipak zadnju riječ pri izboru. Ovo pravilo svakako bi trebalo vrijediti pri kupnji u Intersportu, gdje vam također pomažemo u odabiru opreme za školu i slobodno vrijeme.