Sadržaj

Planinarenje i alpinizam

Proljetno porodično druženje u stilu

Priroda nas zove tokom cijele godine. Pješačke staze mame svojom ljepotom, ma koje god da je godišnje doba. Na proljeće ih krase ugodni mirisi, na ljeto rijeke, potoci i drveće, koje pruža hlad; a na jesen se divimo šarenom lišću, dok nas zimi bijeli pejzaži pozivaju u prirodu.

Uskoro će priroda disati punim plućima i doći će vrijeme da krenemo na prvu proljetnu šetnju. Temperature će biti povoljnije, a na raspolaganju će nam biti više destinacija nego zimi. Zasigurno ćete iskoristiti proljetno porodično druženje, ali prije polaska provjerite da li imate svu potrebnu opremu? Definitivno će vam biti potrebne, pored obuće, kvalitetna odjeća za planinarenje, poput majici, hlača, jakni…

Vrijeme je za obnovu planinarske opreme

Proljetno lutanje prirodom još je ugodnije ako ste obučeni u odgovarajuću, udobnu i izdržljivu opremu. Pored toga što vam olakšava hodanje u planinama, istovremeno ćete biti i mnogo sigurniji. Odgovarajućom opremom pokazati ćete razumijevanje i poštovanje prema planinama, gdje vladaju moćne sile prirode.

Vi i vaši najmiliji žarko želite da sa stilom, tj. udobno i sigurno koračate najljepšim stazama naše zemlje. Ali prilikom izbora nove garderobe, ne zaboravite uzeti u obzir, da proljetno vreme može biti poprilično hirovito i promjenljivo. Višeslojna odjeća je posebno dobrodošla u ovo doba godine.

Odlične proljetne odjevne kombinacije za muškarce, žene i djecu

U Intersportu brinemo o opremi za planinarenje tokom svih godišnjih doba. Ako je vašoj porodica potrebna kompletna planinarska oprema, onda su ovi proizvodi savršeni za vas. Detaljne informacije o svakom proizvodu možete pogledati na našoj web prodavaonici.