Sadržaj

Trendovi

Udobnost na stopalima

Osjećaj škripanja snijega pod stopalima je svima prva asocijacija na djetinjstvo, a to ne izlazi van okvira zabave sve dok hladnoća i vlaga ne dopire do nas. Bezbrižno uživanje, bez opterećenja da li nas prehlada može iznenaditi svakog časa, dok se poput djece radujemo svježe palom snijegu. Sa pravim zimskim čizmama nećemo morati da prekidamo zimske avanture zbog vlažnih nogu ili hladnoće.

Zimske čizme sportskog izgleda:

Cipele Salomon OUTsnap CSWP su lagane zimske čizme sportskog izgleda, niskog profila, odlične za svakodnevno nošenje bilo za šetnju gradom ili tokom aktivnosti na planini. Unutrašnjost je obložena mikroflisom za dodatnu toplotu pri niskim temparaturama. Čizma je atraktivnog izgleda, a Contagrip đon svojim rasporedom krampona pruža odlično prianjanje po snijegu. Prednji dio je obložen gumom koja štiti od udaraca, dok je zarad smanjenja umora nogu, đon izrađen korišćenjem EnergyCell tehnologije koja smanjuje pritisak na stopalo.

Bravada PLR WP su prave snježne ljepotice. Sa toplom unutrašnjošću, izrađenom od kože i tekstila i đonom Quantum Grip, ove cipele su savršeno prilagođene zimskim uslovima.

Uz čizme Anabella AQB iz ponude Mckinley, imate priliku da udobno lutate gradom ili da vaš put do skijališta učinite bezbjednim i toplim. Elegantan dizajn lijepo se uklapa sa svakodnevnom garderobom. Topla unutrašnjost i zaštita Aquabase-a su ključ udobne zimske odjeće.

Djeci čizme pružaju mnogo veću upotrebnu vrednost, imajući u vidu zimske avanture koje im predstoje. Da bi njihovo uživanje potrajalo što je duže moguće, važno je da im cipele pružaju zaštitu od prodora vlage, adekvatnu toplinu adekvatan đon. Takođe, dječije zimske čizme dizajnirane su za brzo i lako oblačenje i skidanje.

Čizme Sorel Youth Cumberland opremljene su vodoodbojnom membranom. Gornji dio je izrađen od sintetičkog tekstila, koji je presvučen posebnim zaštitnim slojem. Visok jezik sprječava ulazak prljavštine i vlage u unutrašnjost cipele. Gornji dio cipele je obložen, što obezbjeđuje još veći nivo toplote u samoj cipeli. Uložak je napravljen od EVA memorijske pjene, koja se po potrebi takođe može ukloniti. Đon je napravljen od termički obrađene gume. Oblik đon zbog proporcionalnog postavljanja dijelova, obezbjeđuje optimalno prianjanje što za mališane znači samo jedno – više zabave na snijegu!