Sadržaj

Trendovi

U većini sportskih aktivnosti najveću opasnost predstavljaju povrede glave. Stoga je odabir skijaške kacige presudan. Sigurnosni zahtjevi kaciga razlikuju se ovisno o vrsti sporta. Najveće razlike su u obliku i izradi. Nivo sigurnosti određena je posebnim standardima.

Odrasli kao i djeca su izuzetni ljubitelji skijanja, a sve je više i ljubitelja bordanja. U oba su sporta opasnosti rizika i povreda glave slični. Skijaške kacige moraju biti izrađene od materijala koji su najučinkovitiji u zaštiti od udaraca. Unutrašnjost bi trebala biti što mekša, materijali bi trebali upijati vlagu i dobro apsorbirati udarce. Otvori na ušima trebali bi osigurati izvrsnu čujnost i izjednačavanje tlaka.

U nastavku ćemo vam predstaviti najbolje kacige po najpovoljnijim cijenama. Sve predstavljene modele odlikuje izvrstan omjer kvalitete i cijene.

Skijaška kaciga ALPINA GRAND

Optimalno pristajanje, udobna unutrašnjost i maksimalna zaštita. Ovo su samo tri velike prednosti kacige Alpina Grand.

Mekani dizajn ušnog djela kacige i toplo područje oko vrata osiguravaju maksimalnu udobnost. Kaciga je opremljena sistemom za podešavanje veličine – Run System. Kontrolni sistem Airstream pruža izvrsnu ventilaciju. Podstava kacige je skidiva i periva. Vrhunski dizajnirana skijaška kaciga po pristupačnoj cijeni.

Skijaška kaciga HEAD KNIGHT

Lagana, sigurna, s ugrađenim vizirom – TOP muška skijaška kaciga Head Knight.

Kaciga Head Knight izrađena je od visokokvalitetnih i laganih materijala. Pruža korisniku izvrsnu vidljivost pomoću vizira. Anatomskog je oblika i omogućuje 2D prilagodbu glave. Unutarnja obloga je periva. Također ga naširoko koriste skijaši Svjetskog kupa koji od skijaške opreme zahtijevaju najviši nivo sigurnosti.

Skijaška kaciga

REVENT + X

Atomic Revent + X je vrhunska skijaška kaciga koja zahvaljujući In Mold Shell konstrukciji i EPS Holo Core jezgri osigurava do 30 % veću zaštitu nego što ju zahtijevaju standardi, a unatoč tome kaciga ostaje lagana. Sistem podešavanja veličine 360° omogućava odlično prianjanje obliku glave.

Najveće značajke Revent + X kacige su izvrsno pristajanje, izuzetna zaštita, udobnost, dizajn, mala težina, aktivna ventilacija za tople dane, slušalice kompatibilne sa audio sistemom, TOP cijena.

Skijaška kaciga

SMITH MISSION

Savršenu kombinaciju klasičnog stila i najnovije tehnologije predstavlja vrhunska skijaška kaciga Smith Mission.

Model kacige Smith Mission je odlična kombinacija klasičnog stila i najnovijih tehnologija. Ultra lagana konstrukcija In-Mold smanjuje težinu kacige, a konstrukcija Aerocore je obogaćena s Koroyd-om, koji omogućava maksimalnu zaštitu. Cijela kaciga je vrhunski prozračna. Odnos između kvalitete i cijene kacige također je vrhunska. Provjereno!

Skijaška kaciga

BOLLE JULIET

Skijaška kaciga s najvišim stupnjem otpornosti na udarce – Bolle Juliet.

Bolle Juliet je skijaška kaciga koja je izuzetno otporna na udarce i udovoljava standardima EN 1077 i ASTM F 2040. Jednostavno se prilagođava veličini i obliku glave, a kaciga odgovara boji i dizajnu skijaških naočala Bolle. TOP omjer između kvalitete materijala i cijene! Zagarantovano u našoj internetskoj trgovini.

Skijaška kaciga SALOMON PIONEER VISOR

Salomon Pioneer Visor je skijaška kaciga s vizirom. Dizajnirana za skijaše koji vole dobro pristajanje i stil, kao i zaštitu glave. Jedinstvena kaciga nudi sustav za jednostavnu zamjenu leća i inovativan sistem Motion Shield za savršeno pristajanje i udobnost.

Impresionirat će i one koji nose dioptrijske naočale, jer vas neće ometati ispod kacige. Da biste poboljšali udobnost u samo nekoliko sekundi, prilagodite opseg kacige sistemom Custom Dial bez neugodnosti pritiskanja. Sustav EPS 4D pruža poboljšanu zaštitu od udara, tako da možete s pouzdanjem i bez brige uživati ​​u bijelim padinama.