Trendovi

Ako je vaš stil sportski stil, onda se sigurno radujete novim kolekcijama poznatih brendova, kao što su Nike, Puma, adidas, Russell Athletics i drugi.  U našem sportstyle kutku čeka vas veliki ozbor patika, dukserica, jakni, trenerki, majica , ruksaka za slobodno vrijeme, izlaske, druženja i šetnje. Pogledajte naših TOP 10 prijedloga da osvježite svoj jesenji izgled:

NIKE AIR MAX LTD 3

Zasluženo na prvom mjestu! Nike Air Max LTD 3 iz nove kolekcije oduševljavaju inventivnim dizajnom i odabirom boja.

To su savremene muške patike za slobodno vrijeme.  Đon je opremljen vidljivom jedinicom Air May koja osigurava učinkovito ublažavanje, a uz to garantuje i  atraktivnost.
Ove patike su dio HOt akcije za mjesec oktobar, stoga ne propustite -20%!

Nike W NSW HRTG FZ FLC, ženska jakna

Nike Sportswear Heritage Full-Zip Fleece je ženska dukserica primjerena kao gornji ili srednji sloj odjeće u vjetrovito ili hladnije vrijeme. Dukserica ima podesivu kapuljaču i patentni zatvarač po dužini. Krojena je labavo za veću udobnost. Rukavi završavaju manžetnama. Na prednjem dijelu je retro utorak i korporativni zaštitni znak Nike Swoosh.

McKinley TERRINA WMS, ženska jakna

McKinley Terrina wms je ženski kaput sa toplim punjenjem koji je savršen za svakodnevno nošenje tokom hladnijih dana.
Kaput je dugačak što pruža dodatnu zaštitu od hladnoće.

adidas M FAV TP, muška trenerka

adidas Favorites Track Pants su duge muške hlače koje su primjerene za razne sportske aktivnosti i aktivnosti u slobodno vrijeme. Primjerene su kao donji dio trenerke. Izrađene su od ugodne mješavine prirodnog i umjetnog materijala. Imaju dva bočna džepa. Ukrašene su sa zaštitnim znakom adidas.

Nike KD TREY 5 VIII, muške patike za košarku

Nike KD Trey 5 VIII su dječije patike za košarku izuzetno savremenog dizajna. Izrađene su od materijala koji lijepo obuhvaća stopalo. Đon osigurava udobnost i dinamično ublažavanje.

adidas YG MH 3S FZ HD, dječiji duks

adidas Must Haves 3-Stripes Hoodie je dječija dukserica s kapuljačom koja je primjerena za sportske aktivnosti i za aktivnosti u slobodno vrijeme. Izrađena je od ugodne mješavine prirodnog i umjetnog materijala. Dizajnirana je u klasičnom kroju. Ima kapuljaču i dva bočna džepa. Na rukavima je ukrašena s legendarne tri crte.

Russell Athletic 02 PULLOVER HOODY

Russell Athletic 02 Pullover Hoody je muški duks s podesivom kapuljačom. Izrađen je od miješane pamučne tkanine. Na prednjoj strani ima veliki džep i utisnuti zaštitni znak Russell Athletic. Donji dio duksa i rukavi završavaju patentom. Duks je ugodan svakidašnji komad odjeće za rekreaciju ili udobnost kod kuće.

Colmar BRADBURY K-1, ženske patike za slobodno vrijeme

Colmar BRADBURY K-1 su patike za slobodno vrijeme su koje su i ležerne i sofisticirane. Savršeno pristaju vašem ležernom izgledu. Predimenzionirani đon za one koji vole biti u trendu.

Puma EVOSTRIPE HOODIE

Puma Evostripe Hoodie je ženski duks s kapuljačom prikladan kao gornji sloj sportske odjeće. Izrađen je od miješane pamučne tkanine čiji pamučni dio je dobiven pomoću inicijative za bolji pamuk (BCI). Posebna tehnologija pomaže odvojiti znoj i nudi udobnost. Donji rub i rukavi završavaju patentom. Duks na prednjoj strani ima dva praktična džepa.

Under Armour RIVAL FLC MULTILOGO HD, muški duks

Under Armour Rival Flc Multilogo HD je moderan duks sa podesivom kapuljačom. Napravljen je od mješavine mekanog pamuka koji nudi veliku udobnost tokom cijelog dana. Na prednjoj strani se nalazi praktičan kengur džep i Under Armour logo. Donja ivica i rukavi posebno su obrađeni i imaju ranflu koja pruža bolje prianjanje.

Slide 1

Slide 2