Trendovi

Želimo li vježbati, nisu nam potrebni ni fitnes centri ni teretane. Određeni dodatci, koji su ili dimenzionalno mali ili sklopivi, omogućavaju nam vježbanje u raznim sredinama. Možemo ih nositi na putovanja, na odmor, dok neke čak možemo koristiti i na poslu. S nekima možemo vježbati dok radimo, gledamo TV ili čitamo knjigu.

Functional Trainer trake

Trake “funkcionalni trener”, su izrazito jednostavan a učinkovit alat, za izvođenje raznih vježbi s vlastitom težinom. Trake se mogu montirati na vrata, na granu stabla, te ih možete koristiti na terasi ili na vrtu, i izvoditi vježbe za fleksibilnost i snagu.

Gumene trake

ENERGETICS FITNESS BAND Gumene trake su odličan alat za izvođenje vježbi koje jačaju mišiće ruku, nogu, trbuha i leđa. Osim toga, s ovim se trakama mogu izvoditi razne vježbe istezanja za fleksibilnost. Trake su izrađene od izdržljivog elastičnog lateksa i dostupne su u različitim dužinama.



Gimnastička lopta

ENERGETICS GYMNASTICS BALL, gimnastička lopta je odličan dodatak za pravilno držanje. Može se koristiti kod kuće ili u kancelariji. Na ovoj lopti možete sjediti za kancelarijskim stolom te tokom rada jačati mišiće i održavati pravilno držanje. Dostupne su u različitim bojama i u dvije veličine.

Loptica za jačanje mišića ruku

ENERGETICS FINGER BALL je mala loptica, dostupna u tri boje, te je definitivno jedan od najpopularnijih prijenosnih fitnes dodataka. Toliko je mala da se može koristiti bilo gdje i u bilo koje vrijeme. Izvrsna je za jačanje mišića donjeg djela ruku, prstiju i dlanova. Dostupna je u različitim tvrdoćama.