Trendovi

Intersport trgovine su mjesto okupljanja sportskih entuzijasta iz cijelog svijeta. Oni se bave svim sportovima. Razvijaju ih profesionalno, amaterski, strastveno, redovno i opušteno. Kod nas se susreću i razmjenjuju iskustva. I zato brinemo, da na našim policama uvijek ponudimo nešto novo. Prije početka proljetne sezone predstavljamo pet noviteta iz naše ponude.

Cipele za brdsko trčanje Adidas Terrex Boa

Adidas je svojom linijom patika za brdsko trčanje uvjerio mnoge trkače, koji gaje strast  prema trail trčanju tj. trčanju kroz šume ili planinske staze. Posebno ih je impresionirao visoko kvalitetan đon koji je nastao u saradnji s proizvođačem brenda Continental, najboljim njemačkim proizvođačem svih vrsta guma. Đon s izuzetno učinkovitim profilom i gumom, koji se doslovno lijepi uz pod, pruža maksimalno prianjanje na svim vrstama podloga. Boa model odlikuje  poseban sistem zatezanja vezica. Osim toga, impresioniraju svojim modernim minimalističkim izgledom.

Vibracijski masažni valjak Energetics VMR Roller

Za sve sportaše koji redovito vježbaju, masaža je važna komponenta higijene tijela. Na taj se način brinemo za bržu regeneraciju umornih mišića, a osobito redovitom masažom smanjujemo mogućnost ozljeda. Pomoću masažnog valjka sportaši sada mogu određene mišićne skupine masirati sami. Energetics VMR valjak je svestran masažni alat. Izrađen je od ekološki prihvatljivih materijala, te je opremljen posebnim vibracijskim sistemom, koji dodatno stimulira regeneraciju. Ovo je izuzetan dodatak za sve sportaše.

Odjeća za trening i boks Boxeur Des Rues

Odjeća za trening i boks Boxeur Des Rues

Odjeća Boxeur Des Rues utjelovljuje duh pravih uličnih boraca. I nije slučajnost da to također informiše ime robne marke. Inspiracija za osnivanje talijansko-francuskog sportskog brenda Boxeur Des Rues je borilačka vještina savate, porijeklom iz francuskog lučkog grada Marseilla. U devetnaestom stoljeću je bilo mnogo borbi, kojima su pomorci predstavljali borilačke vještine iz udaljenih azijskih zemalja.

Odjeća Boxeur Des Rues predstavlja kombinaciju uličnog stila, sportske i trening odjeće. Ako ste jedan od ljubitelja borilačkih vještina, u Intersportu također možete pronaći Boxer Des Rues opremu za boksače.

Planinarske cipele Planika Komna i Zelenica

Pješačenje je jedno od najkorisnijih zdravstvenih aktivnosti. Kretanje u prirodi, na svježem zraku i u dobrom društvu još je ugodnije ako imamo kvalitetnu obuću na nogama. Planika je priznata slovenska firma koja dugi niz godina proizvodi kvalitetne planinarske cipele. Novosti u ovogodišnjoj ponudi su Komna i Zelenica, namjenjene za planinarenje u srednje visokim planinama. Komna je vrhunski model koji nudi dobru podršku gležnju. Zelenica je nizak model koji je izuzetno udoban. Oba modela izrađena su od goveđe hidrofobne kože, opremljena antibakterijskim uloškom, te visokokvalitetnim Vibram Tubava đonom. Oba modela dostupna su u ženskoj i muškoj verziji.

Koturaljke Firefly RSK 300 Girl

Koturaljke Firefly RSK 300 Girl

Koruraljke su se opet vratile! Uz činjenicu da je rolanje zabavno, s ovim sportom, djeca također učinkovito poboljšavaju određene motoričke sposobnosti i prilagođavaju se dinamičnim sportovima koji se odvijaju u pokretu. Djevojke će impresionirati FireFly RSK Girl, dostupne u atraktivnoj ljubičasto-žutoj kombinaciji. Opremljene su visokokvalitetnim točkovima i ležajevima koji nude besprijekornu rotaciju i stabilnost. Naravno, djevojke će također biti oduševljene disko look-om.