Trčanje

Ako trčite (gotovo) svaki dan, onda vam je potrebna patika za trčanje, koja će svako trčanje učiniti brzim. Salomon Spectur patike za trčanje pravi su izbor, jer su dizajnirane da vas tokom trčanja “guraju” naprijed, tako da bi bili još brži i bolji.

Salomon Spectur patika je posebno dizajnirana za redovne trkače. Opremljena je tehnologijom koja će vam pomoći da oborite lične rekorde, a vaše kretanje će biti još učinkovitije i sigurnije.

Tehnologije Salomon Spectur patike za trčanje

 ✔ 3D mrežica

Posebno dizajnirana 3D mrežica osigurava maksimalnu prozračnost i potiče protok zraka, kako bi vaša stopala ostala suha čak i tokom najintenzivnijih treninga.

 ✔ Energy Blade, R.Camber i Energy Surge

Đon Energy Blade poboljšava prijenos energije od pete do prstiju, a u kombinaciji s karakterističnom R.Camber rocker geometrijom i Energy Surge pjenom prijelazi s koraka na korak bit će još brži i lakši. Energy Surge pruža dodatnu udobnost tokom trčanja – lagana, fleksibilna i mekana pjenasta smjesa osigurava amortizaciju i brži povrat energije kada cipela dođe u kontakt s tlom.

 ✔ Molded EVA

Oblikovani EVA uložak prilagođava se prirodnom obliku vašeg stopala, pružajući udobnije pristajanje i veću potporu.

Rezultat? Lagana kao pero, patika za cestovno trčanje Salomon Spectur dorasla je izazovima trčanja u urbanim sredinama na asfaltu, ili betonu jer smanjuje opterećenje zglobova i omogućuje udobno trčanje.

Provjerite Salomon Spectur patike za trčanje u našoj online trgovini.

1