Sadržaj

Biciklizam

Nakamura Catch 7.2 je cross country brdski bicikl za nešto naprednije i zahtjevnije bicikliste. Kompaktan brdski Trail bicikl koji svoje karakteristike agilnosti najbolje pokazuje na nešto izazovnijem zemljanom terenu. On je svestrani stroj koji omogućuje svojem korisniku savladavanje svih strmina. Njegova najveća prednost su 29-inčni točkovi koji omogućavaju lakše penjanje i prevladavanje barijera. Catch 7.2 je bicikl koji će vas odvesti daleko od gradske buke i neće posustati i na najzahtjevnijim dionicama. Na vama je samo da biciklirate.

Karakteristike bicikla CATCH 7.2

29 inčni točkovi sa duplom stijenkom nude bolju upravljivost,  omogućavaju lakše penjanje i prevladavanje barijera. Dok gume Kenda 2.25” zbog većeg volumena pridodaju udobnosti, a namijenjene su tvrdim i suhim zemljanim podlogama na kojim će najbolje pokazati svoje prednosti. Pri spustovima nude bolje prianjanje te osigurava više adrenalinskog užitka.

Nakaumuru Catch 7.2 zaustavljaju hidraulične disk kočnice Tektro HD s rotorima 180 milimetara sprijeda i straga. Hidraulične disk kočnice najviše dolaze do izražaja na dugom spustu i mokrim terenima gdje zadržavaju svoje performanse, i pobrinut će se za sigurno zaustavljanje u svim vremenskim uvjetima.

1×12 Sram SX Eagle pogonski sklop ukazuje da će ovaj Catch voziti biciklisti koji već imaju pokoji kilometar u nogama i kondicijski su spremniji. Sram je sa svojim 1×12 pogonskim sklopom osvojio segment tržišta kako zbog kvalitete tako i zbog svoje učinkovitosti prilikom izmjene stupnjeva prijenosa.

Mjenjač SRAM precizan je poput švicarskog sata, a nudi i učinkovitu vožnju uzbrdo, na ravnom ili nizbrdo. Zračna Suntour XCR 32 prednja suspenzija sa zaključavanjem hoda za uspone te podešavanjem krutosti dolazi sa 100 milimetara hoda. Brža reakcija na neravnoj podlozi te udobnost i veća trakcija su odlike ovog modela.

Trail bicikl Nakamura Catch 7.2 namijenjen je naprednijim vozačima koji  vole zahtjevne ture, ili ipak žele bicikl koji će ih u novim avanturama pratiti više godina.