Sadržaj

Trčanje

Adidas 4D FWD patike, za potpuno novo iskustvo tokom trčanja.

Adidas je razvio najnoviji model patika za trčanje iz porodice 4D – ovo su patike za trčanje 4D FWD. One predstavljaju pravo tehnološko putovanje u svijet boljih performansi. S njima trčanje postaje jednostavno i ekonomično, a za sve trkače predstavljaju potpuno novo iskustvo trčanja. Sigurni smo da, kao i sve Adidas patike za trčanje do sada, 4D FWD neće vas razočarati, već će vas zadiviti svojim karakteristikama. Da vidimo zašto.

Posebna 4D tehnologija za maksimalno podešavanje

Tehnologija srednjeg đona sa 4D mrežama rezultat je četvorogodišnje saradnje sa Carbon-om. Dizajnirani su na osnovu podataka koje su prikupili sportisti i posebne Carbon-ove Digithal Light Synthesis tehnologije. Koja je već korištena za proizvodnju fino podesivog 3D središnjeg đona.

Adidas 4D FWD je među prvima u svijetu koji koristi najnoviju 4D tehnologiju. Omogućava precizno prilagođavanje srednjeg đona specifičnim obrascima kretanja. Pruža svim trkačima i drugim sportistima odličnu amortizaciju i maksimalnu tačnost kretanja na svakom koraku.

Sa Adidas 4D FWD patikama za ekonomično trčanje

Adidas 4D FWD patike prepoznatljive su po karakterističnom rešetkastom đonu koji je napravljen od posebnih mrežastih struktura. 40% njih je napravljeno na biološkoj osnovi. Pojedinačna struktura je u obliku leptira, što omogućava svim trkačima da se najefikasnije kreću naprijed.

Uprkos vertikalnim udarima i silama nastalim tokom doskoka. Većina trkača će se u ovom trenutku zapitati, koja je razlika u odnosu na prethodni 4D model? Dozvolite nam da vam pokažemo da 4D FWD generiše čak 3 puta više kretanja naprijed.

4D FWD pruža jedinstven osećaj pri trčanju

Međutim, kvalitet adidas 4D FWD patike nije samo u đonu, već i u gornjem dijelu patike. Napravljen je od laganog i recikliranog PRIMEKNIT poliestera, koji patikama daje dodatnu lakoću i osigurava maksimalno pristajanje svim trkačima. Čak i kada stopala mogu da oteknu i prošire se. Za najbolje performanse patika za trčanje, ključno je uskladiti gornji dio PRIMEKNIT -a, sa jedinstvenim svojstvima 4D đona.

Dodatna prednost je što je gornji dio patika dizajniran u obliku čarapa, što znači da će trkači dobiti maksimalnu podršku i udobnost, a trčanje će postati prava poslastica.

Sa patikama za trčanje Adidas 4D FWD precizno ćete kontrolisati svaki svoj korak tokom trčanja. Iako nisu takmičarske patike za trčanje, trkači prijavljuju jedinstvenu vezu između đona i tla, što vam omogućava da trčite dugo i brzo.

Adidas 4D FWD patike za trkače različitih ukusa

Osim izuzetno inovativnog tehnološkog dizajna, 4D FWD patike neće vas razočarati svojim dizajnom i izgledom. Njihovo estetsko savršenstvo garancija je da će postati pravi modni hit među trkačima. I možete ih bez brige nositi tokom svakodnevnih aktivnosti.

Ukusi trkača su veoma različiti sa ove tačke gledišta, ali čak i u slučaju 4D FWD, adidas prati svoju sliku u boji i tradiciji. Kombinacija crne i zelene osigurava njihovu prepoznatljivost. I istovremeno naglašava ono što je najvažnije – đon.

adidas 4D FWD rezultat je izuzetnog naučnog rada i vještačke inteligencije

Kao i svi prethodni adidas modeli, 4D FWD je testiran nekoliko puta prije nego što ga je brend lansirao na trčanje patika. Već za rešetkastu strukturu đona proučeno je i transformisano 5 miliona različitih struktura sa vještačkom inteligencijom i naučna grupa, na način da se obezbjedi najekonomičnije trčanje.

Rezultat je da su patike za 4D FWD sertifikovane i testirane u skladu sa svim adidas standardima performansi. Ovo je najbolja garancija da ćete dobiti kvalitetne patike za trčanje, koje vas neće razočarati i koje će se afirmisati za masovno tržište.

Adidas 4D FWD patike zadivljuju trkače širom svijeta

Da bi stvorio najbolje proizvode za trčanje, adidas se uvijek trudio da kombinuje poglede i mišljenja sportista sa inovativnim tehnologijama. Ništa drugačije nije ni sa modelom 4D FWD. Patike su laboratorijski testirane pomoću brojnih biomehaničkih testova, a u praksi su ih već testirali adidas trkači.

Takav pristup je jedini način da patike obraduju trkače raznim iskustvima, mogućnostima i potrebama. Ovo može biti brže i duže trčanje, s jedne strane, i postizanje ličnih ciljeva ili veća udobnost trčanja, s druge strane. Bez obzira na to, ključno je da vam adidas 4D FWD patike donesu nova i još uzbudljivija osjećanja dok trenirate.