Kampovanje

Bez obzira na godišnje doba, želimo da ljudi uživaju u prirodi. Naravno, potrebna nam je prava obuća za ovako nešto. Nova Salomon OUTpulse GTX je kompletna planinarska cipela sa kojom možete otkriti ljepotu prirode u svim vremenskim uslovima.

Posebna pjena Fuze Surge

I to uz izuzetan komfor, jer nije samo fleksibilan i pouzdan – zahvaljujući specijalnoj Fuze Surge pjeni, već takođe nudi dobro smanjenje pritiska tokom hodanja. Pena vraća energiju koraku i mekoću, što značajno olakšava hodanje po neravnom terenu. Posebna geometrija srednjeg dijela stopala obezbjeđuje prirodnije kretanje stopala, što pomaže prenošenju kretanja stopala sa peta na prste.

Đon Contagrip

Contagrip đon OUTpulse GTX pruža pouzdanost i dugotrajnu izdržljivost čak i na nepredvidivim terenima i vremenskim uslovima. Za dodatnu zaštitu i bolji komfor, u prednjem dijelu je ugrađena zaštitna guma koja pokriva područje prstiju.

Membrana GORE-TEX

Ali ne brinite, zahvaljujući GORE-TEX membrani vaša stopala će biti suha, jer unutrašnja kombinacija mreže i tekstila osigurava da cipela diše – a mekoća i prozračnost su pravi recept za ekstremnu udobnost. Uz to, cipela ima i antibakterijski Ortho.Lite uložak.

Stoga je vrlo vjerovatno da će OUTpulse GTX cipela postati vaš omiljeni partner u prirodi.

Cipela je već dostupna u odabranim prodavnicama i Internet online prodavnici. Pogledajte OVDJE.