Sadržaj

Trendovi

Japanke su jedan od najpopularnijih ljetnih komada, koje su već desetljećima neizostavna konstanta. Osim što se vrlo lako obuvaju i skidaju, one su i iznimno udobne. Prikladne su za sve prilike. Zbog toga ne čudi što su postale obavezni dio ljetnog outfita!

Japanke nas uvijek iznova iznenađuju svojim izgledom. Moglo bi se čak reći, da se svake godine iznova dizajniraju. Šarenilo, sjajni i šareni uzorci, glavni su razlog što ih možete kombinirati uz praktički svaki stil odijevanja. Mnogi ljudi u svom ormaru imaju čak nekoliko pari ove izuzetno popularne obuće.

Najnovija kolekcija japanki raznih brendova za ovo ljeto već vas čeka u Intersportu. Ponuda je toliko raznolika da ćete sigurno pronaći nešto po svom ukusu.

Ipanema

Ipanema je popularan brazilski brend japanki, i jedan od vodećih brendova u svijetu. Uvijek iznova oduševljava svojim živim kombinacijama boja, printevima, uzorcima, zbog čega su Ipanema japanke prikladne za sve prilike.

Velik je naglasak stavljen na reciklirane materijale, i proizvodnju na ekološki prihvatljiv način, bez ftalata i uz smanjenu potrošnju vode.

Rider

Ženske i muške japanke Rider impresioniraju svojom svestranošću, a istovremeno maze vaša stopala u svakom pogledu. Odlikuje ih izuzetna izdržljivost i kvaliteta, što će vam omogućiti dugotrajno korištenje.

Brend nastoji koristiti reciklirane materijale, bez dodanih ftalata i koristiti manje vode, energije i više ekološki prihvatljivih materijala.

Cartago

Cartago muške japanke oduševljavaju svojom elegancijom i opuštenim izgledom, pa ćete se u njima uvijek osjećati dobro. Ovaj brazilski brend nastao je iz klasičnog brenda Rider i ispisao svoju vrlo posebnu priču.

Iako Cartago japanke izgledaju tradicionalno i klasično, vrlo su svestrane i udobne.

1
1
2