Trendovi

Alpina kacige koje dominiraju sezonom

Alpina kacige, koje dominiraju sezonom. Otkrivanje planina i uživanje na snijegu, može biti bezbrižno samo uz odgovarajuću skijašku opremu. Pritom ne smijemo zaboraviti ni skijaške kacige koje nam pružaju najbolju zaštitu na skijanju. Alpina je za skijaše već dugi niz godina sinonim za kvalitetu. Porodična kompanija, koja od 1980. godine diktira trendove u dizajnu, sigurnosti i životnom stilu, iznimno je popularna među skijaškim entuzijastima. Većina njihovih proizvoda razvija se u sjedištu kompanije u Bavarskoj.

Alpina nudi vrhunske skijaške kacige, u kojima se odražavaju najinovativnija rješenja. Brend, sa svojim najnaprednijim tehnologijama, nudi najbolju zaštitu, tako da se skijaši mogu usredotočiti isključivo na uživanje na snijegu. U asortimanu kaciga Alpina otkrit ćete modele svih vrsta kaciga, od dječijih skijaških kaciga, freeride modela do skijaških kaciga s vizirom. Kako bismo vam malo olakšali izbor, predstavljamo vam neke od najpopularnijih modela i noviteta Alpine.

Alpina Alto – skijaška kaciga s jedinstvenim stilom, estetikom i inovativnošću

Alpina Alto, najnoviji je model skijaške kacige koja će oduševiti i najzahtjevnije skijaše. Zahvaljujući svojoj Hard Shell tehnologiji, kaciga nudi najbolju zaštitu glave u slučaju pada, a jedinstveni i inovativni vizir pruža posebne užitke na snijegu.

Osigurava najbolju vidljivost u svim vremenskim uvjetima, i automatsko prilagođavanje trenutnim svjetlosnim uvjetima. Novodizajniran preklop na viziru omogućuje mu automatsko prilagodbu uz lice, pružajući najbolju zaštitu od snijega i vjetra.

Alpina Arber Visor

Skijaška kaciga

Alpina Arber Visor je nova skijaška kaciga s vizirom i provjerenim Alpina prianjanjem. Kaciga odlikuje kvalitetnim karakteristikama kao što je tehnologija izrade Hardshell, odlično prozračivanje preko zračnih kanala. Leća na viziru ima premaz Hicon Mirror koji dodatno štiti oči od IR zraka te povećava kontraste. Vizir je odličan i za osobe koje nose dioptrijske naočale jer ih mogu udobno nositi ispod njega. Unutrašnjost i dijelove za uši moguće je ukloniti te oprati.

Alpina Grand – kvalitetna skijaška kaciga koja je dostupna svima

Skijaška kaciga Alpina Grand nudi najbolju vrijednost cijene i kvalitete. Riječ je o kacigi s provjerenim Alpina prianjanjem, udobnom unutrašnjosti i maksimalnom zaštitom. Ako tome pridodamo i pristupačnost.

Onda nema razloga zašto se na skijaškoj stazi ne bismo najbolje pobrinuli za svoju sigurnost. Dodatna vrijednost kacige Alpina Grand svakako je njezin Run System za individualno podešavanje, izvrstan sustav ventilacije i periva podstava koja se može skinuti unutar nje.

Alpina Grand – odlična skijaška kaciga za sve pripadnice ljepšeg spola

Skijaška kaciga Alpina Grand privlačna je već na prvi pogled. Zbog svog uskog oblika posebno je prikladna za pripadnice ljepšeg spola. Savršena u svim vremenskim uvjetima, pa je i namijenjen onim najzahtjevnijim. Naravno, ova skijaška kaciga pruža i najbolju sigurnost.

Kaciga ima sistem za podešavanje veličine Run System, a sistem Airstream control omogućava odlično prozračivanje preko zračnih kanala. Topla zaštita za vrat, odvojive uške i mekana, odvojiva i periva podstava pružaju posebnu udobnost.

Alpina Zupo Visor – jedinstvena dječija skijaška kaciga koja pomiče granice

Dječija skijaška kaciga Zupo Visor, doslovno pomiče granice tehnologije na potpuno novi nivo. Iznutra ima uklonjivu unutarnju podstavu, mekane jastučiće za uši i zaštitu oko vrata, što osigurava maksimalnu toplinu i udobnost.

Dodatnu sigurnost pruža integrirani vizir ogledala, koji pruža široko vidno polje i 100% zaštitu od UV zraka i vjetra. Dodatna glazura leće sprječava rošenje, pa je kaciga pogodna za sve vremenske uvjete i odlično rješenje za sve koji možda imaju korektivne naočale ili leće.

Alpina Zupo Visor

Dječija skijaška kaciga

Alpina Zupo Visor je dječija skijaška kaciga s integriranim zrcalnim vizirom Singleflex koji osigurava dodatnu sigurnost jer dodatni premaz Fogstop sprječava da se vizir zamagli. Vizir osigurava i 100% zaštitu od UV zraka, a kaciga je odlično rješenje i za osobe koje nose dioptrijske naočale.

Ako još nemate skijašku kacigu, sada je pravo vrijeme za kupovinu!

Skijaška kaciga je svakako dio skijaške opreme, koji u najvećoj mjeri brine o vašoj sigurnosti. S obzirom da vam može spasiti cijeli život u ekstremnim situacijama, svakako se isplati uložiti. Ako još uvijek nemate skijašku kacigu, sada je pravo vrijeme da provjerite Intersport ponudu. Sigurni smo da ćete s njihovim najkvalitetnijim modelima napraviti veliki korak prema svojoj sigurnosti na skijalištu.