Plivanje

Top ponuda kupaćih kostima u novoj sezoni

Top ponuda kupaćih kostima u novoj sezoni. Odabir novog kupaćeg kostima sigurno nije jedan od najlakših zadataka na svijetu. Kada kupujete takav proizvod, najvažnije je znati koja vrsta kupaćih kostima najbolje odgovara vašem tipu tjelesne građe. Pravi tip možete odrediti prema nekim tipičnim crtama vašeg tijela, a zatim možete posegnuti za lijepim, moderno skrojenim i izuzetno udobnim kupaćim kostimom. Ako je vaš stas kruškolikog oblika, malo ste zaobljeniji u bokovima i bedrima; a u predjelu prsnog koša, puno ste uži. U ovom slučaju ne biste trebali birati kupaći kostim koji izgleda poput mini hlačica. Fokus treba biti na gornjem dijelu kupaćeg kostima. To možete postići odabirom zanimljivih kombinacija i boja te ostalih dodataka.

Evo nekoliko izvrsnih savjeta kako odabrati kupaći kostim, za ostale tipove tjelesne građe. Iznad svega, oduševit će vas opisi TOP kupaćih kostima vodećih brendova, koje smo za ovu sezonu pripremili u prodavaonicama Intersporta. Sjajna vijest je i da su vam kupaći kostimi dostupni po izuzetno povoljnim cijenama.

1
1
2
1
2
3

Izbor kupaćih kostima za žene s velikim i malim grudima

Za žene s većim grudima, pri odabiru kupaćih kostima presudan je njihov pravilan oslonac. U ovom su slučaju izvrsni izbor kupaći kostimi koji su podstavljeni ili imaju posebno dizajnirane košarice. Deblje naramenice nude vam najvišu razinu potpore. Međutim, za manje grudi potrebna je puno manja podrška. Bez grižnje savjesti takav oblik tijela, može si priuštiti kupaći kostim koji je minimalno pokriven. Dobrodošli su i oni koji su ukrašeni zanimljivim detaljima, poput mašnica, nabora i šarenih uzoraka. Koji će vizualno povećati gornji dio .

Koji bi model trebale koristiti osobe tjelesne građe gotovo bez oblina? Takav oblik tijela je atletski. Idealan izbor za njih je kupaći kostim sa zanimljivim uzorcima, printevima, raznim naborima i dodacima. Kupaći kostimi s manje pokrivenosti omogućuju vam stvaranje iluzije oblina.

No, ako je vaše tijelo prepuno oblina, potražite kupaći kostim s krivudavim uzorcima, a istodobno bi vam trebali pružiti dovoljno podrške kao i pokrivenost. Ako ne želite pokazati svoje obline, izbjegavajte jednodijelne kupaće kostime oštrijih rubova. Umjesto toga, svoju pozornost usmjerite na svoju prekrasnu liniju vrata. Najprikladniji izbor definitivno je retro kupaći kostim s visokim naramenicama.

U Intersport po ženske, muške ili dječije kupaće kostime vodećih brendova

Kod nas na jednom mjestu možete birati između vrhunskih ženskih, muških i dječijih kupaćih kostima vodećih brendova ili proizvođača: IcePeakSpeedoFireflyProtest. Brend Icepeak namijenjen je prvenstveno ženama koje vole sport, i ne mogu zamisliti niti jedan dan bez njega. Brend im nudi široku paletu odjeće – od ljetnih bikinija i majica, jakni i hlača pogodnih za hladnije dane u godini.

Brend Speedo vodeći je brend na polju plivanja. Svake godine iznenadi kupce novim modelima kupaćih kostima, kao i ostalim odjevnim komadima potrebnim za ovu vrstu aktivnosti u vodi i na vodi.

Oprema, obuća i odjeća popularnog brenda Firefly privlače kupce uglavnom svojim trendovskim dizajnom, lakoćom, raznim uzorcima i bojama.

Protest – još jedan vodeći brend kupaćih kostima – koji su vrlo prikladni i udobni, izrađeni od prozračnih materijala.

Firefly Barbie II

Firefly Barbie II – ako više volite malo svestraniji kupaći kostim, ovo je izvrstan izbor za vas. Izuzetno je svestrana i koristana ljetna odjeća. Hlače su izrađene od ugodnog umjetnog materijala koji se dobro suši i učinkovito odvodi vlagu. Hlače su opremljene s dva bočna džepa i elastičnim pojasom na vezici. Dostupni su u prekrasnoj ljetnoj nijansi.

Protest Stavor Swim

Muške kupaće hlače Protest Stavor Swim, izrađene su od fleksibilnog i funkcionalnog materijala. Imaju atraktivan grafički otisak, sa strane se vidi logotip brenda. Sloboda kretanja posebno je moguća zbog elastičnosti materijala. Kupaće hlače dizajnirane su za razne aktivnosti u vodi i oko nje. Imaju klasičan dizajn koji se savršeno kombinira sa sportskim duhom.

Firefly STRP5 Anthea

Firefly STRP5 Anthea klasični bikini kupaći kostim. Izrađen je od ugodnog umjetnog materijala koji se brzo suši. Ukrašen je modernim grafičkim uzorkom. Šarena kolekcija kupaćih kostima Firefly će Vas svojim bojama, krojevima i materijalima bez teškoća dovesti u ljetno raspoloženje.

Firefly Marshal

Firefly Marshal jrs su dječije kupaće kratke hlače. Izrađene su od ugodnog umjetnog materijala koji se brzo suši. Dizajnirane su u surferskom stilu. Imaju dva bočna džepa. Elastičan pojas s vrpcom osigurava udobno prilagođavanje.

Firefly Annabelle

Firefly Annabelle gls je dvodijelni kupaći kostim za djevojčice, u kojem će uživati u vrućim ljetnim danima na plaži. Izrađen je od blago elastičnog umjetnog materijala koji se brzo suši.