Trčanje

Top brdski bicikli sezone 2021

Top brdski bicikli sezone 2021. Brdski bicikli iz 2021. nude još više zabave i uživanja. Vijuganje po šumskim i planinskim stazama, bit će još učinkovitije i sigurnije. Predstavljamo vam neke moćne brdske bicikle, koje ove godine možete pronaći u Intersportu.

Genesis Impact

Dvadesetdevetinčni bicikl već nekoliko godina impresionira izvrsnim performansama. Lako prevladava uspone, a izvrstan je i na spustovima. Te performanse tačno opisuju Genesis Impact , koji ima vrhunski aluminijski okvir. A i njegova ostala oprema je na vrlo visokoj razini.

Genesis Impact 6.0 W je ženski brdski bicikl koji će biti pouzdan partner na turama u prirodi. 29-inčni točkovi udobno se kotrljaju preko prepreka, oprema Sram zadužena je za pogon i mijenjanje brzina, a učinkovite Shimano disk kočnice s rotorima od 180 mm osiguravaju pouzdano kočenje. Sve se temelji na kvalitetnom aluminijskom okviru, a opružne vilice Suntour pružaju udobnost i kontrolu.

Genesis Solution Lady 4.0

Genesis Solution Lady 4.0. je kvalitetan ženski brdski bicikl opremljen 27,5-inčnim felgama. Aluminijski okvir pruža čvrstu podlogu i, iznad svega, nudi ugodnu geometriju i položaj iza upravljača. Ovjes osiguravaju opružne vilice Suntour XCM HLO s opružnom stazom od 100 mm.

Mjenjač Shimano Deore Shadow uvjerava svojom preciznošću. Kočenje osiguravaju Tektro hidraulične disk kočnice. Sloution Lady 4.0 također ima brata koji zvuči kao Impact 4.0 i dizajniran je za muške bicikliste.

Head Granger

Head Granger je svestrani brdski bicikl s točkovima od 29 inča, koji osiguravaju bezbrižnu vožnju na svim terenima. Zbog toga što vrlo dobro ujednačava neravnine i prigušuje vibracije. Veći točkovi znače i lakšu vožnju.

Zato bicikl izvrsno funkcionira i na usponima i na padovima, gdje će prednji ovjes Suntour XCT HLO sa 100 mm opružnog hoda biti još korisniji. Granger je opremljen Shimano Altus mjenjačem i Tektro disk kočnicama.

Nakamura Catch 5.0

Nakamura Catch 5.0 je dvadesetdevetinčnik koji će oduševiti većinu rekreativnih biciklista.

Ovaj se model može pohvaliti okvirom moderne geometrije koji omogućuje udoban položaj za volanom, a istovremeno osigurava stabilnost pri spuštanju. Ovjes osiguravaju opružne vilice Suntour XCM i disk kočnice Tektro s rotorima od osamnaest centimetara. Za glatko mijenjanje brzina zadužen je Shimano Altus mjenjač.

Nakamura Emotion 3.0 i Fusion 3.0

Nakamura Fusion 3.0 kvalitetan je brdski bicikl kojim će biti oduševljeni mnogi rekreativni biciklisti. 29-inčni bicikl je opremljen opružnom vilicom Suntour XCE-28 s hodom opruge 80 mm, stražnjim mjenjačem Shimano Altus i kočnicama Tektro.

Nakamura Emotion 3.0 je 27,5″ ženski brdski bicikl čija je geometrija prilagođena ljepšem spolu. Gornja cijev je malo spuštena što biciklisticama omogućuje lakši pristup, a ujedno ostvaruje i sigurniji osjećaj za volanom. Ovaj bicikl namijenjen je ljubiteljicama prirode koje tek upoznaju ljepotu brdskog biciklizma.