Plivanje

Odaberite SUP za novu ljetnu zabavu !

Odaberite SUP za novu ljetnu zabavu! Supanje je sve popularnija aktivnost na vodi, koja je vrlo zabavna i opuštajuća. Za ovu aktivnost vam nisu potrebna nikakva posebna predznanja i posebne sprave, već samo odgovarajuća oprema – daska ili sup i veslo. Sup je mnogo veća investicija od, na primer, kupovine sportske obuće.

Stoga je njegova kupovina važna odluka, a prije svega je dobro znati na šta treba obratiti pažnju. Ako je kupovina supa vaša velika želja, ne propustite našu široku paletu modela. U nastavku pogledajte šta vam je na raspolaganju u Intersportu za ovo ljeto;

FIREFLAY iSUP 300 Com

Nakon isprobavanja Firefly iSUP 300 Com sup daske, otkriti ćete da vam ovo može biti dugogodišnji pratioc na vodi. Sup je napravljen od dvoslojne PVC konstrukcije koja pruža maksimalnu potporu i stabilnost prilikom veslanja.

Maksimalna dozvoljena težina korisnika je 130 kg, što vam daje dovoljno prostora za utovar dodatne opreme. Kompletna garnitura sastoji se od četvorodelnog vesla, sigurnosnog užeta, pokazivača pravca i dvosmerne pumpe. Pomoću nje ćete brzo i lako napuhati sup, a također ćete je lako nakon upotrebe spremiti u praktičnu torbu.

FIREFLAY iSUP 200 II

Doživjeti ćete nezaboravnu avanturu na vodi u vrućim ljetnim danima, zato odaberite sup dasku Firefly iSUP 200 II. Ona će vas brzo uvjeriti u svoja izuzetna svojstva i postati neizostavni element vašeg odmora na moru, jezeru, rjeci.

Ova kvalitetna sup daska na napuhavanje je garancija za puno zabave i adrenalina, jer je napravljena od najkvalitetnije jednoslojne PVC konstrukcije, koja nudi najbolju potporu za vaše noge. Također je pogodna za teže korisnike, do 100 kg.

Međutim, pošto je nešto kraća, ne postiže velike brzine i mogu je kontrolirati svi oni koji još uvjek nisu toliko samopouzdani na supu. Pored supa, set uključuje i veslo, konopac, pokazivač smjera i dvosmjernu pumpu koja nudi brzo i lako pumpanje. Kada vam nije potrebna, jednostavno je stavite u praktičnu torbu.

Uz Intersport do uzbudljivih avantura na supu!

Provođenje slobodnog vremena na moru, već dugo nije samo ležanje na plaži, jer se mnogi trude da odmor provedu što aktivnije. Stoga nije iznenađujuće što sup također postaje sve popularniji. Ako se razmišljate pridružiti svim ljubiteljima adrenalina na vodi, sada je pravo vrijeme da počnete razmišljati o kupovini. Zato ne okljevajte i pogledajte ponudu Intersporta!