Trendovi

5 Top ideja za ljetni outfit !

Temperature rastu i bliži se ljeto. Zato je sada pravo vrijeme da provjerite, je li i vaša garderoba spremna za tople dane. Pregledajte u svoj ormar i saznajte koji vam odjevni komadi nedostaju, kako biste osvježili postojeću garderobu najnovijim modnim kombinacijama. Ako još nemate ideju za ljetni outfit, pogledajte našu ponudu u Intersport-u. Gdje ćete zasigurno pronaći neodoljive komade za savršeni look, od kojih se nećete odvajati ovog ljeta.

Nike

Sigurni smo da vas raznolika ponuda brenda Nike, ni ovaj put neće razočarati.  Za sportski izgled možete odabrati sportske majice bez rukava u različitim kombinacijama boja. A za nešto trendovski izgled, možete ih kombinirati s modno dizajniranim T-shirt majicama sa stilom.

Za najtoplije ljetne dane, pregledajte široku paletu Nike kratkih hlača. Raznih kombinacija boja i printeva, ukrašenim svojim prepoznatljvim zaštitnim znakom Swoosh. Zahvaljujući širem kroju i atraktivnom dizajnu, u njima ćete se osjećati opušteno, a kretanje će biti ugodno.

Adidas

Među najčešćim kombinacijama zasigurno su Adidas kratke hlače, i za muškarce i za žene, koje su dizajnirane u modernom kroju. Različite dužine hlača zadovoljavaju najrazličitije želje i ukuse, a zbog raznolikosti nijansi boja možete stvoriti različite modne stilove.

U ponudi možete odabrati Adidas kratke hlače, koje su ukrašene legendarnim trima prugama ili bez njih. Bez obzira koje odabrali, majice dobro slagati s njima. Za njih je karakteristično da vam opušten kroj omogućuje ugodno kretanje, a zbog atraktivnog izgleda uvijek ćete biti u trendu.

Puma

Brend Puma oduvijek je odlikovao trendovski dizajn, lakoća i raznolikost uzoraka. Paleta boja zbog kojih ćete izgledati još mlađe u njihovoj odjeći. Helanke i majice obavezan su komad odjeće za ljeto, a ni u ovom slučaju vas ovaj brend neće razočarati.

Možete birati između modela kratkih hlača koji imaju trendi i sportsko-urbani izgled, a ujedno su izuzetno udobni za nošenje. Uz njih se izvrsno slažu majice različitih nijansi boja i krojeva.

Russell Athletics

Sve pripadnice nježnijeg spola zasigurno će biti impresionirane našom širokom ponudom odjeće brenda Russell Athletics. Njihovi različiti krojevi, nijanse boja i dužina zadovoljavaju različite ukuse i sigurni smo da ćete sigurno pronaći nešto za sebe. Sve su haljine udobno skrojene, tako da se u njima nećete osjećati samo moderno, već i ugodno.

Nipošto ne smijete propustiti izuzetno raznoliku ponudu majica s kratkim rukavima ili bez njih. Različiti krojevi, nijanse boja, šareni printevi omogućuju vam da sastavite najbolju kombinaciju, u kojoj ćete se s jedne strane osjećati šik i trendi, a s druge strane i sportski i aktivno.

Pripremite se za ljeto uz Intersport!

Ako tokom pregledavanja ormara, ustanovite da vam nedostaje nekoliko komada ljetne odjeće, nemojte oklijevati i temeljito provjerite našu ponudu u Intersportu. Sigurni smo da ćete s širokim izborom ljetne odjeće sastaviti svoju najbolju ljetnu kombinaciju u kojoj ćete se ne samo osjećati moderno, već i ugodno i zavodljivo.