Biciklizam

Top bicikli za djecu

Kupnja dječijeg bicikla nikako nije lak zadatak. To moraju biti top bicikli za djecu. S jedne strane, važno je da se dijetetu sviđa bicikl. Dok s druge strane, on mora biti funkcionalan i dovoljno kvalitetan da ga dijete može voziti duži niz godina. Bicikl mora biti prilagođen djetetovoj dobi, visini odnosno tjelesnoj težini. Kako bi naši mališani što brže dobro ovladali biciklističkim vještinama.

No, budući da je ponuda dječijih bicikala danas vrlo raznolika, mnogi se roditelji često nađu u dilemi prilikom kupovine. Da bismo vam olakšali odluku, evo nekoliko top bicikli za djecu različite dobi, koji su dostupni u našoj ponudi.

Dječiji brdski bicikl

Genesis Hot 24 Disc je dječiji brdski bicikl koji je pravi izbor za sve mlade ljubitelje biciklizma. Udobna geometrija, lako mijenjanje brzina i prednji ovjes osiguravaju da mladi uživaju u biciklizmu na svim terenima.

Bicikl ima lagani aluminijski okvir s prilagođenom geometrijom. Kvalitetne opružne vilice Suntour izvrstan su izbor, jer omogućuju ugodnu vožnju i najbolje amortiziranje čak i na najzahtjevnijim terenima. No, ako ovome dodamo  Shimano zupčanik, možemo reći da je bicikl izvrstan izbor za one koji žele bolje upoznati svijet brdskog biciklizma.

Head Ridott II 26

Iako Head bolje poznajemo kao proizvođača skija i teniskih reketa, već nekoliko godina proizvodi i kvalitetne bicikle. Oni postaju sve popularniji među ljubiteljima biciklizma, a njihova ponuda postaje sve šira. Nisu zaboravili ni na naše najmlađe članove obitelji, zbog čega je u našoj ponudi i dječiji brdski bicikl Head Ridott II 26.

Ovaj brdski bicikl ima točkove od 26 inča i pogodan je za adolescente. Svojom žuto crno bojom atraktivan je i privlačan na prvi pogled. No, bicikl će vas oduševiti ne samo izgledom, već i funkcionalnim komponentama koje omogućuju najnebrižniju vožnju.

Tome doprinose izdržljive prednje vilice, kvalitetne Tektro kočnice i 7 Shimano zupčanika, omogućujući lako prebacivanje i idealan omjer prijenosa u svakom trenutku. Okvir je izrađen od legure aluminija, pa je izuzetno otporan na lomljenje, ali istodobno održava malu težinu. Dodatna prednost ovog bicikla je unutarnje ožičenje kabela, što smanjuje njihovo trošenje i poboljšava cjelokupni izgled bicikla.

Genesis Hot 24

Također ćete pronaći iste karakteristike kao i dječiji bicikl Genesis Melissa 24, s dječijim biciklom Genesis Hot 24. Jedina i ujedno i najuočljivija razlika među njima je u njihovom izgledu. Dječiji bicikl Genesis Hot 24 ima aluminijski okvir u crvenoj boji i s crnim i žutim detaljima, pa će vjerojatno upadati u oči rastućih pridošlica. Na ovom biciklu dobit ćete sve faktore kao za djevojčki bicikl: V-kočnice, 21 Shimano zupčanik i opružne vilice Suntour.

Genesis Hot 20

Genesis Hot 20 je pravi bicikl za male ljubitelje biciklizma koji žele voziti na svim terenima. Nizak okvir omogućuje i vožnju bicikla manjoj djeci, jer se sjedalo može spustiti vrlo nisko, a 7 brzina i prednji ovjes osiguravaju užitak u vožnji.
1

Gdje kupiti kvalitetan dječiji bicikl?

Ako za svoje dijete želite samo najbolje, odaberite kvalitetan dječiji bicikl za njega. S njim će prijeđeni kilometri biti ne samo ugodni, već i sigurniji. Stoga preporučujemo da pregledate našu ponudu i pronađete najprikladniji model za svoje dijete, a savjetima će vam pomoći i naši profesionalno obučeni prodavači.