Trčanje

NOVOSTI U TRČANJU ZA 2021

Zima je gotova, a došlo je i proljeće – vrijeme kada niti loše vrijeme više ne može biti opravdanje za bilo kojeg trkača! Čak i pored najustrajnijih trkača koji su zimi trčali, u proljeće gradske staze i šumske staze zauzimaju i svi ostali trkači koji su se probudili iz zimskog sna.

Rezultat je gomila rekreativnih trkača, koji su jedva čekali ponovno obuti patike i početi loviti svoja najbolja trkačka dostignuća. Iako je kalendar trčanja svake godine više-manje isti, proizvođači svake godine nude bogat popis najnovijih modela za trčanje.

I ovog puta nije ništa drugačije, pa vas na svim policama Intersporta već očekuje raznolika ponuda tekućih inovacija za 2021. Sigurni smo da ni ovaj put nećete biti razočarani!

Adidas

Sportski brend s karakteristične tri linije osnovao je 1924. godine Adi Dassler. Ime je u osnovi slagalica njegovog imena i prezimena. U početku su izrađivali samo patike za fudbal, ali potom su proširili paletu proizvoda za trčanje i, tako reći, za gotovo svaki sport koji se danas može zamisliti. Tokom godina Adidas je postao više od pukog sportskog brenda, postao je prava sportska institucija!

Ove godine bit će dostupni Adizero Boston, Solar Glide ST 3 i glavna novost sezone Adidas Ultraboost 21. Ova vrhunska patika za trčanje impresionirat će sve muškarce svojim modernim dizajnom i tehnologijom.

Njegov đon izrađen je od pjene Boost, što značajno pridonosi maksimalnom ublažavanju i učinkovitijem trčanju. Zajedno s elastičnim materijalom koji obuhvaća cijelo stopalo i posebnim gumenim đonom Continental, dobivamo stabilnu patiku za trčanje za maksimalnu slobodu kretanja u svim vremenskim uvjetima.

Asics

Ko ne zna poznatu izreku “Zdrav duh u zdravom tijelu”? Pa možda znate odakle dolazi? Na latinskom znači “Anima Sana In Corpore Sana”, što ukratko znači ASICS. Brend je osnovao Kihachiro Onitsuka, koji je slijedio temeljnu filozofiju skladne ravnoteže tijela i duha.

Ovo je i danas vodeće načelo ovog brenda, pa im je glavni cilj podržati sve ljubitelje sporta u odabranoj sportskoj aktivnosti. To se odražava i na svim njihovim proizvodima. ASICS je danas vodeći proizvođač visokokvalitetne obuće za trčanje, dvoranu, te tenisku i sportsku odjeću.

Glavni predstavnici Asicsa koje možete pronaći u Intersportu su modeli Noosta TRI 13 i Asics Gel-Nimbus 23. Potonji će pružiti izuzetnu udobnost i izvrsno ublažavanje svim pripadnicama ljepšeg spola. Tome značajno doprinose dobro poznata GEL amortizacija u peti i prednjem dijelu, u kombinaciji s đonom FlyteFoam. Ovo je najbolji recept za responzivno trčanje.

Dodajte tome TRUSSTIC tehnologiju u području luka i odvojivi uložak ORTHOLITE X-55, a Gel-Nimbus 23 postaje pravi izbor za sve neutralne trkače koji žele poboljšanu stabilnost, veću trajnost i bolje prianjanje.

Mizuno

Ovog proljeća svi će obožavatelji Mizuna biti oduševljeni Mizuno Wave Inspire 17 i Mizuno Wave Ultima 12.

Mizuno je japanski sportski brend koji je 1906. godine osnovao Rinachi Mizuno. Od tada je postao globalna marka koja je popularna kako kod trkača, tako i kod rukometaša, fudbalera i ostalih sportaša. Ponosi se tehnički naprednim proizvodima koji zadovoljavaju različite profile sportaša.

Sve ovo i još više odnosi se i na model Mizuno Wave Ultima 12. Koji sa svojom naprednom tehnologijom Mizuno Wave i pjenom U4iCK na srednjem đonu nudi maksimalnu udobnost i mekoću.

Uz to će vaš trkački korak biti stabilan i učinkovit, bez obzira na vrstu terena i okolnosti. Izuzetno je svestrana i izdržljiva patika za trčanje, koja je posebno pogodna za sve teže i neutralne trkače.

Nike

Nike je relativno mlada marka sportske odjeće i obuće, a osnovali su ga Phil Knight i Bill Bowerman tek 1960-ih. Ali od tada je postigao strašan napredak i, uz pomoć desetaka legendarnih inovacija, promijenio je masovni pogled na sport.

Njegovi ambasadori su sve najveće sportske zvijezde poput Cristiana Ronalda, Rafaela Nadala, Mo Faraha, Serene Williams, Michaela Jordana, Andre Agassija i mnogih drugih.

Nike obuća predstavlja vrhunac moderne tehnologije sportske obuće i izrađena je od najmodernijih materijala. Oni nude izvrsno prianjanje, amortizaciju, udobnost i stabilnost. To ćete dobiti i s modelima Air Zoom Tempo i Air Zoom Vomero 15 te adutom Nike Air Zoom Structure 23 sezone.

Tehnologija Zoom Air zasigurno je već dugo poznata svim ljubiteljima trčanja, a model Nike Air Zoom Structure 23 ne može bez ove značajke. Rezultat je izvrsno dinamičko ublažavanje, ali i iznimna stabilnost. Stoga su ove patike za trčanje prikladne i za sve malo teže trkače koji žele dobro prianjanje na različitim podlogama.

Pronađite isključivo u Intersportu

Pozivamo vas da u svim Intersport trgovinama pronađete široku paletu modela i noviteta. Uvjereni smo da će svaki trkač u ovoj raznolikoj ponudi pronaći savršeni par patika za trčanje, koji će odgovarati njegovim stopalima, stilu trčanja i trkačkim navikama.