Trčanje

REEBOK SLAVI 10 GODINA ČUVENE NANO FRANŠIZE

Novi Nano X model za vrhunske performanse fitnes zajednice

Tokom protekle decenije Reebok je pažljivo osluškivao potrebe fitnes zajednice i prilagođavao se njihovim zahtjevima kako bi kreirao patiku najboljih performansi. Tako je iz godine u godinu evoluirao i popularni Nano model. Najnovija Reebok Nano X silueta donosi nevjerovatnu inovaciju koja podiže standarde i ispunjava zahtjeve svih funkcionalnih treninga koji podrazumjevaju fuziju najrazličitijih pokreta – podizanje, trčanje, skakanje.

Svojom unaprijeđenom tehnologijom i nevjerovatnom stabilnošću, uz dodatnu izdržljivost i udobnost, Nano X može da podrži različite pokrete onih koji tokom treninga žele da dostignu svoj najveći potencijal.

>>> POBOLJŠANA TEHNOLOGIJA

Lagano gornjište sa vrhunskom Flexweave, tehnologijom pruža neophodnu izdržljivost i prozračnost.

>>> POBOLJŠANA UDOBNOST

Pjenasta konstrukcija đona povećava opšti komfor, a njegovi središnji dio učinit će korak lakšim i pružiti dodatnu mekoću.

Za one koji žele da ostanu aktivni u ovom periodu društvenog distanciranja, Reebok je nedavno lansirao svoj Home Fitness Hub, koji nudi različite besplatne programe vježbi kod kuće – od joge, preko treninga prilagođenih djeci, do funkcionalnih treninga za koje je upravo Nano X savršen izbor.