Sadržaj

Plivanje

Pri izboru novog kupaćeg kostima izuzetno je važno u prvi plan staviti svoj tip građe. Jedino na taj način moći ćete izabrati model koji će vam izvrsno pristajati. U Intersport trgovinama pronaći ćete velik izbor kupaćih kostima za žene, muškarce i djecu priznatih svjetskih proizvođača kao što su  Firefly, Icepeak, i Brunotti.

Prije nego što vam predstavimo kratak pregled ovogodišnjih hitova za predstavnice nježnijeg pola, pripremili smo i nekoliko vrlo korisnih savjeta povezanih s odabirom kupaćih kostima s obzirom na tip građe.

Odabir kupaćeg kostima prema građi tijela

Žensku građu tijela možemo grubo podijeliti u četiri tipa prema obliku: jabuka, kruška, pješčani sat i pravougaonik. Ako ste građeni u obliku kruške, kupaćim kostimom dobro je naglasiti gornji dio tijela i grudi, dok donji dio tijela treba ostaviti nenaglašenim. Za građu u obliku jabuke odaberite kupaći kostim koji će naglasiti vaše noge, kao što su gaćice visokog izreza ili jednodijelni kostim koji će odlično prikriti širi gornji dio. Obliku tijela koji podsjeća na pješčani sat odgovarat će sve vrste kupaćih kostima, a pravougaonoj građi odgovarat će kupaći kostim čiji gornji dio ima odvažan uzorak, resice ili čak volane. Žene ovog tipa građe nerijetko se odluče čak i za monokini.

Odabir muških kupaćih prema građi tijela

Visokim muškarcima najviše će odgovarati kupaće gaće koje sežu do koljena, ali nije nužno da budu preširoke. Niži muškarci trebaju pronaći kupaće koje sežu maksimalno do sredine bedra. Muškarcima jače građe tamne kupaće gaće pomoći će odvratiti pozornost od suvišnih kilograma.

Suhom tipu građe najbolje će odgovarati kupaće šarenih uzoraka i divljih boja. Muškarci atletske građe mogu biti slobodniji s izborom kupaćih, a paziti moraju jedino na to da im kupaće nisu pretijesne. Za utisak opuštenosti odličan izbor bit će kupaće gaće širih nogavica.

Hitovi za plažu ovog ljeta

1.Klasičan dvodijelni bikini

U Intersport trgovinama i na web shopu pronaći ćete široku paletu klasičnih dvodijelnih kupaćih kostima. Na izbor su vam različite marke, uzorci i boje. Kupaći kostim Protest Idyllic Triangle Bikini jedan je od modnih hitova ovog ljeta. Vezice na gaćicama i naramenice možete vezati na različite načine.

Za elegantniji izgled preporučujemo Firefly Artemisa. Izrađen je od ugodnog umjetnog materijala koji se brzo suši. Grudnjak s nekoliko tanjih naramenica i špagice između košarica daju ovom kostimu elegantan i glamurozan izgled koji vam neće isprazniti novčanik. Ova vrsta grudnjaka primjerena je manjim grudima, a odgovarat će svima koji čak i na plaži vole klasičnu eleganciju i smirene boje.

2.Bikini s naramenicama

Bikini s naramenicama posebno je dobrodošao ženama kojima je potrebna nešto čvršća potpora za grudi, a još uvijek žele zaigran bikini dizajn kupaćeg kostima. Odličan izbor u tom slučaju bit će kupaći kostim Firefly April modernog grafičkog uzorka, a osim toga, grudnjak možete nositi obostrano!

3.Dvodijelni kupaći sa sportsko-elegantnim gornjim dijelom

Ako vas karakterizira pregršt sportskog duha, ali se ne želite odreći daška mode, kupaći STRP5 Aranka WMS bit će odličan izbor za vas. Radi se o kupaćem kostimu koji ima gornji dio izveden u sportskom stilu tako da dobro prekriva prsni koš. Etno dizajn odlično izgleda u kombinaciji sa sportskom funkcionalnošću. Uzorak je razigran, a istovremeno nije previše upadljiv te odlično izgleda u kombinaciji s preplanulom kožom. Grudnjak koji odgovara gaćicama ima tanje naramenice te podlogu koja omogućava privlačan izgled dekoltea.

4.Dvodijelni kupaći s trakama na leđima

Ako se želite na plaži istaknuti elegantnim uzorkom, onda je za vas odličan izbor Protest Tide Bikini. Riječ je o dvodijelnom kupaćem izrađenom od elastičnog poliamida koji ne sadrži PFC. Posebno zanimljivim ga čini trendovski mrežasti dodatak na leđima koji kostimu daje romantičan prizvuk dok istovremeno nudi potporu za grudi, što se dodatno može regulirati trakama na vratu. Donji je dio klasičnog kroja s elastičnim rubovima.

5.Dvodijelni kupaći s grudnjakom s košaricom

Moderan bikini Firefly Alessia klasičan je dvodijelni kupaći s grudnjakom s košaricom. Izrađen je od ugodnog umjetnog materijala koji se brzo suši. Možete birati između dinamičnog a smirenog etno uzorka i šarenije varijante s motivom morskih valova.

6.Bikini dekoriranih naramenica

Ako ste romantičarka u duši, privući će vas kupaći kostim Firefly FLR6 Arife WMS. Očarat će vas zaigranim dizajnom i privlačno ukrašenim naramenicama, ujedno i poletnim, no ne i napadnim uzorkom koji se posebno lijepo slaže s ljetnim tenom. Kupaći kostim izrađen je od umjetnog materijala koji se brzo suši.

7.Jednodijelni kupaći

Jednodijelni kupaći kostimi vratili su se u velikom stilu i ljetos će vladati plažama i bazenima. Firefly Azalee WMS savršen je za sve koje i za ljetnih vrućina odabiru eleganciju. Kostim je klasičnog kroja s lijepo naglašenim predjelom prsnog koša i ukrasnim detaljem koji će neupadljivo začiniti izgled kupaćeg. Na leđima su elegantno isprepletene naramenice i trake koje lijepo pristaju različitim tipovima građe.

10.Majica za kupanje

Ako se na plaži u i u moru želite dobro zaštititi od UV zraka, onda je majica za kupanje Firefly Lunelia WMS pravi izbor za vas. Izrađena je od laganog materijala koji se po izlasku iz vode brzo suši, a ujedno omogućava zaštitu od UV zraka. Dostupna je u varijantama s kratkim i dugim rukavima. Preporuča se i onima koji će puno vremena provesti na supu ili dasci, u čamcu ili ako ste se uputili u morska područja koja su svježija i temperature zraka su niže.

11.Kupaće hlače

Ako planirate aktivnosti na plaži i u vodi, a pritom se ne osjećate ugodno u klasičnom kupaćem kostimu, odaberite kupaće hlače. Firefly Alana WMS su hlačice za plažu izrađene od ugodnog umjetnog materijala koji se brzo suši. Hlače su dodatno opremljene praktičnim džepom i elastičnim pojasom sa špagicom.