Biciklizam

Intersport kao najveći prodavač bicikala u BiH nudi modele vodećih proizvođača kao što su Head, Nakamura, Genesis te Kawasaki!

Živimo u vremenu u kojem se često ističu prednosti aktivnog životnog stila i vježbanja, ali to se nije pretjerano odrazilo na trkačke staze i fitness centre. Iako su svi svjesni važnosti tjelesnih aktivnosti, postoje mnogi izgovori: previše se radi, premalo se zarađuje, nije usput, nema parkinga. Intersport zna da većina nas u određenoj mjeri koristi ovakve izgovore, pa predstavlja savršeno rješenje: njegovo veličanstvo bicikl. Biciklo ne treba gorivo ni parking, što ga čini izrazito jeftinim i ekološki prihvatljivim prometnim sredstvom koje je ujedno i najkorištenije na svijetu s preko milijardu primjeraka širom svijeta. Činjenica da je biciklo prijevozno sredstvo pretvara vaš put do posla u zabavnu, zdravu i besplatnu tjelovježbu, pa izgovor o nedostatku vremena također pada u vodu. Sve Vas koji ste zadovoljni svojim biciklima podsjećamo na važnost redovitog servisa koji možete obaviti u svim Intersportovim trgovinama.

Za brdske aktivnosti ili cjelodnevne izlete

Najprodavaniji brdski bicikl u Intersportu je Nakamura Catch 5.9 29-colni bicikl. Vožnja s njim je samo udobnost i užitak bez obzira na teren. Ovaj model ima okvir savremenog oblika koji omogućava udoban položaj za volanom, a ujedno osigurava stabilnost pri spuštanju. Za suspenziju brinu vilice Suntour XCT, a za kočenje disk kočnice Tektro s rotorima od 18 cm. Precizno mijenjanje brzina osigurava mjenjač Shimano Deore sa 24 stupnjeva. Ovaj traženi model dostupan je u svim Intersport prodajnim mjestima uključujući i Internet trgovinu po sniženoj cijeni od 879,60 KM.

Nakamura Catch 5.9

Ženska verzija brdskog bicikla – Nakamura EMOTION 3.9, oblikom je prilagođen nježnijem spolu te namijenjen svim ljubiteljicama prirode koje žele upoznati ljepote brdskog biciklizma i to po sniženoj cijeni od 559,65 KM.

Za naprednije bicikliste tu je Genesis SPEED CROSS SX 4.8, muški treking bicikl, za bliže zadatke i cjelodnevne izlete. Tomu je podređen kvalitetni okvir od aluminija kao i vilica suspenzije i pažljivo odabrane komponente. Nudi i mogućnost montiranja mnogih dodataka za putovanje, kao što su zaštitni branici, košare i torbe. Genesis SPEED CROSS SX 4.8 dostupan je  na svim Intersport prodajnim mjestima uključujući i Internet trgovinu po sniženoj cijeni od 839,65 KM.

Genesis SPEED CROSS SX 4.8

Intersport dječiji bicikli kao idealan poklon

Ako želite svoje najmlađe razveseliti poklonom koji će im odlično doći u toplim danima pred nama bicikl je odličan izbor. Genesis MATRIX 12 idealan je za male početnike. Ovaj popularni model bicikla dolazi u muškoj i ženskoj varijanti. Maleni 12″ okvir te pomoćni točkovi su osnova za sigurne i bezbrižne početke na biciklu, a zaštita osigurava da se hlače nikada neće uhvatiti u lanac. Za malo starije i odvažnije, model Nakamura MX 20  odličan je brdski bicikl s 20-colnim točkovima. Opremljen je prednjim vilicama i ima 6 brzina. To je odličan izbor za djecu staru do 10 godina, koja vole vožnju po šumskim i brdskim stazicama. Genesis MATRIX 12 bicikli dostupni su u svim Intersportovim trgovinama uključujući i Web shop po sniženim cijenama; muška i ženska varijanta stoji 195,65 KM, dok je Nakamura MX 20  dostupan po sniženoj cijeni od  319,65 KM na svim prodajnim mjestima.

Nakamura MX 20

I za kraj: kaciga glavu čuva

Osim ispravnosti kočnica i ostalih dijelova bicikla te pridržavanja prometnih pravila, važan dio sigurne vožnje na biciklu svakako je adekvatna zaštitna kaciga.