Sadržaj

Joga

Ravnoteža je važna komponenta mnogih sportova. To se posebno odnosi na sportove koji se odvijaju pri većim brzinama. I ravnoteža se može utrenirati. S pravim dodatcima, naravno. Većina tih alata također je korisna za vježbe stabilizacije trupa, što je temelj svih sportskih aktivnosti …

Energetics Air Pad

Energetics Air Pad je okrugli jastuk na napuhavanje za trening stabilnosti i ravnoteže. Prilikom prvog koraka, čini se gotovo nemoguće stajati na jednoj nozi. Ali uz pomoć trenera, i nakon nekoliko pokušaja sve je puno jednostavnije. Energetics Air Pad je izvrstan izbor za vježbe ravnoteže i stabilizaciju trupa.

Energetics daska za ravnotežu

Ovo naizgled jednostavno pomagalo u suštini je osnovni alat za vježbe ravnoteže. Zato se koristi na gotovo svim mjestima za vježbanje. Pored ravnoteže, također je izvrstan za provođenje vježbi stabilizacije trupa.

Energetics lopta za ravnotežu

Lopta za ravnotežu je oko pola metra velika i prilično mekana lopta. Na njoj je moguće provesti različite vježbe uravnoteženja, stabilizirati trup i jačati mišiće trbuha i leđa. Sa ovom se loptom može vježbati i u kancelariji. Na toj lopti možete sjediti za svojim stolom i ojačati mišiće tijekom svog rada i voditi brigu o pravilnom držanju. Dostupno u četiri različite boje.

Lopta za gimnastiku od pjene

Energetics gimnastička lopta ima prečnik od 22 centimetara i izrađena je od posebne PVC pjene. S njom možete raditi vježbe za snagu, ravnotežu i stabilizaciju trupa. U obavljanju vježbi zadržava otpor do 100 kilograma.