Sadržaj

Joga

Jesen je vrijeme, kada se prilikom lijepog vremena još uvijek možemo baviti sa sportovima na otvorenom, ali u isto vrijeme sve češće zalazimo u fitness dvorane. Oni koji više vole fitness kod kuće, mogu ojačati sva tri elementa dobre tjelesne kondicije, koji se sastoje od snage, izdržljivosti i pokretljivosti. Za Vas smo pripremili neke zanimljive novosti, pomoću kojih će vaš trening postati još raznovrsniji, zabavniji i učinkovitiji.

Energetics Water Rower

Veslanje je sport, koji jača mišiće ruku, ramena i gornjeg dijela tijela, a uz to su aktivni i mišići nogu. Energetics veslač savršeno imitira taj sport u kućnom okruženju. Funkcionalni kućni veslač je sklopiv, sastoji se od računala koje prikazuje sve važne parametre treninga i kompatibilan je s mjeračima otkucaja srca.

Energetics Yoga Wheel

Energetics Yoga Wheel izuzetno je učinkovit dodatak, koji se može koristiti na različite načine. Njime možemo izvoditi vježbe za snagu, istezanje, ravnotežu, jačanje mišića i fleksibilnost. Osim toga, također služi kao odlično sredstvo za opuštanje nakon napornog treninga.

Energetics Battle Rope

Trening snage uvijek uključuje i elemente ratovanja. I upravo to učinkovito donosi Energetics Battle Rope, koji omogućava trening s visokim intenzitetom. Vježbanje s  užetom izvrsna je kombinacija treninga snage i kardio vježbe. Uz to ćete ojačati mišiće ruku, ramena i gornjeg dijela tijela, a također ćete uključiti i noge. Zbog toga uže mora biti neizostavan dodatak vašeg kućnog fitnesa.

Energetics Hex Dumbbells

Trening snage je izuzetno važna komponenta cjelokupnog fizičkog stanja. Zapravo, svatko tko želi biti sistemski uključen u fitness program, prije ili kasnije, će naići na trening s tegovima. Energetics Hex dumbbells su tegovi s ručkama, koji su izvrstan alat pomoću kojeg možemo izvoditi različite vježbe za jačanje mišića ruku i gornjeg dijela tijela. Kada usvojimo osnovne elemente, možemo sami dozirati intenzivnost treninga i birati tegove različite težine.

Energetics Mobility Set Duo

Odmaranje i obnova također su sastavni dio vježbe. Naravno, taj se proces može poboljšati učinkovitom masažom koja bi prije ili kasnije trebala postati vrsta lične higijene svakog rekreativnog sportaša. Budući da se nakon svakog vježbanja nije moguće priuštiti masaža kod fizioterapeuta, mnogi dobro informisani rekreativci pribjegavaju samomasaži, pomoću koje se mišićna vlakna vraćaju u ispravan položaj, čime se olakšavaju čvorovi i napetost, te se tako smanjuje mogućnost ozljeda. Energetics Mobility Set Duo, koji se sastoji od masažnog valjka i kugle, dizajniran je za razne oblike samo-masaže. Osim toga, izuzetno je praktičan i lagan, što znači da ga možete uzeti bilo gdje sa vama.