Trendovi

Akrobati na romobilima

Za vožnju romobilima pomaže ako ste malo “ludi”.

Akrobatski romobili  su manja braća bicikla BMX. Oni dijele zajedničke poligone i posebne tematske parkove, gdje su napravili brojne predmete specijalno za svoje akrobacije, gdje izgleda da gravitacija i drugi fizički zakoni ne postoje. Rolomobili nude svježinu, mladost i razigranost.

Kada pogledate te momke, pomislite na dvije stvari. Prvo, razmišljate o originalnosti i motoričkim sposobnostima ovih momka, jer čak ni ne znate kako  im se ne zavrti u glavi od svih tih rotacija, trčanja i skakanja. Onda pogledate njihove romobile i zamislite kako ovo malo, a na prvi pogled, krhko stvorenje može izdržati takva opterećenja. Ali romobili su u izuzetno jaki. Izrađeni su od super  materijala, koji su gotovo neuništljivi, ali izuzetno lagani. Zbog toga možete izvesti sve trikove, skokove, okrete od 360, 720 i više stepeni.

U Intersportu nudimo vam akrobatske romobile koji su izvor mašte i kreacija. Trikovi koje izvodi omladina i  s ovim jednostavnim spravama, često uzimaju dah. Njihove motoričke sposobnosti su nevjerojatne, fizički zakoni za njih ne postoje. A ni njihovi romobili nisu “šala”. Da bi izdržali sve te trikove, skokovi, salta, rotacije od 360°, 720° i više stepeni, moraju biti izrađeni od prvoklasnih materijala.