Biciklizam

Bicikl je poseban sportski rekvizit za djecu.

Većina  biciklista sjeća se svog prvog bicikla i trenutka kada su prvi put osjetili osjećaj slobode i vjetra u kosi. Za djecu, bicikl je vrlo poseban sportski rekvizit. Njihov prvi kontakt s mobilnošću i, posljednje, ali ne manje važno, prvi kontakt s odraslom osobom. Uopšte nije iznenađujuće da se djeca sa širokim smijehom voze i uživaju oko igrališta, gdje ih se teško mogu uhvatiti.

Nakamura Sury, Nakamura MX (20, 24) in Genesis MX

Za djecu, bicikl je vrlo posebna sportska pomoć. To je njihov prvi kontakt s mobilnošću, a zadnje, ali ne i najmanje važno, odraslim svijetom. Stoga ne čudi da se djeca s širokim smijehom vozaju igralištem, i teško ih se može uhvatiti. Svatko od nas pamti svoje prve biciklističke avanture i dvorišne utrke s prijateljima. Kod nas imamo dostupne Nakamura i Genesis dječije bicikle, u različitim veličinama kako bi zadovoljili potrebe djece različitih dobnih skupina.

Nakamura Sury (20 in 24)

Suri je već na prvi pogled gorski bicikl pogodan za djevojčice. Dolazi s 20 i 24 inčnim točkovima. Obje su verzije opremljene Shimano mjenjačem – manji ima 6 stepeni prijenosa, a veći 18. Za sigurno kočenje, zadužene su  kvalitetne V-kočnice Promax TX. S osmijehom i vjetrom u kosi djevojčice će se voziti ulicama i skupljati kilometre.

Nakamura MX (20 i 24)

MX je bicikl za dječake koji plijeni svojom robusnošću. Ovaj fantastični bicikl je idealan izbor za male vragolane koji uživaju u brzoj vožnji i manjim skokovima. MX bicikl je dostupan u dvije veličine, a obje verzije posjeduju Shimano menjač brzina – manji posjeduje 6 brzina, dok veći posjeduje čak 18 brzina. Kvalitetne Promax TX kočnice garantuju brzo i sigurno kočenje.

Genesis MX (14, 16 i 18)

Genesis MX je bicikl koji je idealan za mlade početnike i predstavlja minijaturnu veziju MTB bicikla koja je prilagođena najmlađim vozačima. Prvi kilometri pređeni na ovom biciklu će Vašem djetetu zasigurno ostati u najljepšem sjećanju.