Trčanje

Novi top modeli trail patika!

Novi top modeli trail patika! Ako strastveno uživate u trčanju po netaknutoj prirodi, daleko od gradske vreve i asfaltnih staza, potrebno je dobro se pripremiti za takve avanture u trčanju. Iznad svega morate osigurati prikladne patike za trčanje, koje će odgovarati zahtjevnijem terenu. Za takve uvjete najbolji izbor su trail patike za trčanje, koje vam nude različiti proizvođači opreme za trčanje. Kako biste bili u toku s novostima, provjerite njihove vrhunske modele u prodavnicama Intersporta.

ADIDAS Terrex Agravic BOA

Kao i obično, Adidas vas ni ovaj put neće razočarati. Njihov model Terrex Agravic BOA, dostupan u muškoj i ženskoj verziji, zadivljuje svojim elegantnim izgledom, kao i iznimnim karakteristikama.

Dolaze do izražaja na zahtjevnijim terenima, gdje ovaj model patika posebno dobro funkcionira. Tome pomaže njihov robusni profil đona, koji je izrađen na bazi Continentalovih guma za brdske bicikle.

U đonu se nalazi Boost pjena koja čini trčanje učinkovitijim i udobnijim, pa ćete se putem lako nositi s kamenjem, korijenjem i ostalim neravninama. Elegantnom izgledu pridonosi BOA sistem vezanja, koji je iznimno funkcionalan. Povrh svega, patike su idealne u svim vremenskim uvjetima, jer je njihova zračna mrežica opremljena Gore Tex membranom.

ASICS  Gel-Sonoma

Muške patike za trčanje

Nova Asics Gel-Sonoma 6 izdržljiva je muška patika za stazu koja dizajnersku inspiraciju crpi iz Gel-Trabuco obitelji patika. Napravljena je za raznolike terene i nudi udobnost, zaštitu i sigurnost tijekom šetnji, planinarenja i staza. Najnoviji model može se pohvaliti poboljšanim gornjim dijelom kao i ulogom u zaštiti okoliša – uklonjivi umetak izrađen je posebnim postupkom koji smanjuje količinu resursa potrebnih za njegovu proizvodnju, posebno za bojanje. Ojačani gornji dio izrađen od kvalitetnog materijala savršeno se uklapa u prirodno kretanje stopala, osigurava optimalnu ventilaciju i tako održava stopala suhima i svježima tokom aktivnosti. Prednja strana je malo šira i pruža više prostora za prste za dodatnu stabilnost. Srednji đon AmpliFoam, zajedno s GEL tehnologijom jastuka u dijelu pete i uklonjivim Maxlite uloškom nude obilje jastučića, zaštite i udobnosti. U dijelu pete integrirana, udobna i čvrsta potpetica dobro zahvaća stražnji dio stopala i sprječava neželjena uvijanja. Navedene značajke i tehnologije upotpunjene su specifičnim, izdržljivim đonom, sa strateški postavljenim klinovima koji pružaju izvrsno prianjanje na neravnom terenu. Nova muška patika Gel-Sonoma 6 pravi je izbor za opuštanje u prirodnom okruženju, opremljena nizom provjerenih tehnologija, modernim izgledom, malom težinom i izvrsnim omjerom kvalitete i cijene.

MIZUNO Wave Daichi 6 GTX

Mizuno Wawe Daichi 6 GTX je šesta generacija vrhunskih patika za trčanje, za trkače koji trče po pretežno neravnim površinama. Među novitetima pronaći ćete ženski i muški model, koji vam pruža maksimalnu sigurnost pri trčanju po stramputicama i šumskim stazama. A možete ga koristiti i za šetnje prirodom, i planinarenje.

Đon koji je razvijen u saradnji s markom Michelin nudi izuzetno prianjanje na najzahtjevnijim terenima. Tehnologija Ap+ u srednjem đonu omogućava bolju stabilnost i izdržljivost patika, pa ćete je s najvećim užitkom moći koristiti duže vrijeme. Zbog Gore Tex membrane, patike su prikladne za sve vremenske uvjete.

SALOMON Supercross 3 GTX

Najnovija verzija Solomonovih trail patika za trčanje je Salomon Supercross 3 GTX, koja je dostupna u muškoj i ženskoj varijanti. Riječ je o iznimno svestranom modelu koji je odzivan i udoban u isto vrijeme, čemu pomaže i mekano ublažavanje Optivibe.

S ovim patikama za trčanje doživjet ćete potpuno novo iskustvo trčanja. S njima ćete krenuti u nove avanture bez brige o sigurnosti, udobnosti i stabilnosti. Odlikuje ih maksimalna amortizacija i maksimalna zaštita stopala, a njihov dobro poznati profil Contragrip osigurat će uvijek pouzdan korak.

NIKE Pegasus Trail 3

Nike je dokazao da vam trail patike mogu dati krila. Potvrđuje to njihov najnoviji model trail patika za trčanje Nike Pegasus Trail 3, koji će oduševiti sve trkače, a posebno ljubitelje brenda Nike. Svojim dizajnom model podsjeća na klasični Pegasus, a dobit ćete i svu udobnost na koju ste već navikli.

Između ostalog, Pegasus Trail 3 ima iznimno prianjanje koje vam omogućuje jednostavno i sigurno kretanje po kamenitom terenu. Više podrške oko stopala, pruža vam pouzdan korak bilo gdje i bilo kada.

Trail patike – obuća za svaki korak i svaki teren

Odabir trail patika za trčanje zahtijeva posebnu pozornost, pa oprez pri kupovini nikada nije suvišan. Sigurni smo da ćete u raznolikoj ponudi Intersporta, pronaći najboljeg pratitelja za svoje avanture u trčanju u netaknutoj prirodi i na najzahtjevnijim terenima. Požurite, novi modeli trail patika čekaju na vas!