Trendovi

Sportski izgled ležeran je ulični stil koji kombinira sportske i city-chic elemente. Riječ je o mladalačkom stilu, koji je udoban, moderan i u trendu.

Helanke, sportski topovi, majice s kapuljačama i patike svih oblika i boja davno su izašli iz okvira  sportskih dvorana i treninga. Dok je putanja kretanja veliki dio godine bila ograničena na krevet – kauč – radni sto – prodavnica, najvažniji kriterij idealnog outfita je udobnost. No, to ne znači da se trebate zadovoljiti razvučenim donjim dijelom trenerke i ispranom majicom. Kako nositi najudobniju odjeću i pritom izgledati cool, pokazuju nam slavni i influencerice, koji hrabro kombinuju elemente raznih sportova u chic i trendy kombinacije.

Ovog proljeća, apsolutni hit su pastelne boje, koje nalazimo u novim kolekcijama svih priznatih brendova.  Ako želite biti zapaženi na ulici ili na feedu, ne propustite beskrajno hrabre kombinacije jarkih boja!

Patike ove sezone dominiraju u svijetom mode, dokazajući da su udobnost i stil i te kako spojive kategorije! Bilo da je reč o šetnji gradskim ulicama ili večernjem izlasku, ove sezone patike su glavni modni dodatak.

Možete kombinovati odjeću više brendova ili sportova. Na primjer: patika za košarku su važan dio uličnog sportskog stila. A ako volite mix&match (biti usklađeni) sa dečkom/djevojkom ili prijateljima, tu su i bezvremenske crno-bijele kombinacije.

Pronađi svoj sportski stil i podijeli ga uz #sportskistilnaspovezuje i #intersportbh