Trendovi

Salomon kao marka s bogatom poviješću i širokim znanjem postavlja nove standarde i u zaštitnoj opremi. Težnja k stalnim inovacijama i poboljšanjima dovela je do naprednih rješenja na području skijaških kaciga i naočala.

Skijaške naočale Salomon FOUR SEVEN

Uživajte u kombinaciji savršenosti i bezvremenosti!

Skijaške naočale FOUR SEVEN dizajnirane su povodom 70-tog stoljeća postojanja Salomona. Moderan izgled, upotreba široke palete znanja i inovacija, oduševit će vas na već na prvi pogled.

Four Seven

skijaške naočale IVY

Ženske skijaške naočale Salomon IVY

Izaberite skijaške naočale koje najbolje pristaju!

Niska težina, čiste linije i ženski dizajn. Naočale iVY nude udobnost i savršeno pristajanje svakom licu. Da bi paket tehnologija bio potpun, tu su višeslojne leće koje sprječavaju magljenje naočala, daju široko vidno polje i možete ih koristiti u svim vremenskim uslovima.

Skijaška kaciga Salomon DRIVER

Kombinacija stilske usklađenosti i hitrosti, u svakom zavoju!

Nova Salomon kaciga s vizirom DRIVER nudi vam jednostavnu izmjenu leća i inovativan sistem Motion Shield, za savršeno pristajanje i udobnost. Oduševit će i one koji nose naočale s dioptrijom jer im one pod kacigom neće smetati. Poboljšanu sigurnost od udaraca garantira EPS 4D, da b iste samopouzdano i bezbrižno uživali na bijelim strminama.

salomon ranger

Skijaška kaciga Salomon RANGER²

Udobnost koja inspiriše!

Izuzeto lagana i prozračna kaciga Salomon RANGER², bez sumnje će postati nezamjenjiv dio vaše skijaške opreme. Odlično pristajanje i uzak izgled na glavi uvjerit će sve korisnike. Za nisku težinu, sigurnost i učinkovito apsorbiranje udaraca brine tehnologija EPS 4D.

Sigurnosni sistem EPS 4D

Salomon postavlja nova mjerila sigurnosti skijaških kaciga!

EPS 4D spaja ekskluzivne materijale s posebnim unutarnjim oblikovanjem, koji se za vrijeme skijanja formiraju i tvore vrhunsku zaštitu od direktnih i bočnih udaraca.

salomon EPS

Sauzeto sa AMER Sports