Intersport poklon kartica

Obradujte svoje najdraže poklon karticom Intersporta. Ljubitelje aktivnog života uvijek najviše oduševi sportska oprema na poklon. No, odabir pravog proizvoda nije uvijek lak zadatak. U takvoj situaciji, poklon kartica je odlično rješenje, jer omogućuje primatelju da sam odabere ono što mu je najpotrebnije.

Odaberite prigodan poklon za Važe najdraže, prijatelje, poslovne partnere i zaposlenike te im  iskažite pažnju i zahvalnost s  poklon karticom iz Intersporta koja omogućava kupovinu i najširi odabir  opreme  za sport i slobodno vrijeme za individualne potrebe.

Poklon karticu možete napuniti s kreditom od 20 do 5000KM. Karticu je moguće dopunjavati, a kartica je aktivna 2 godine od prvog punjenja.

Za pravna lica, kupovina poklon kartica se vrši virmanskim plaćanjem, dok  naknadna punjenja fizička osoba može izvršiti na prodajnim mjestima Intersport BH  d.o.o.

Narudžbe i upite pošaljite na info@intersport.ba ili na 033 286 210. (radnim danom do 16h).

Za kupovinu poklon kartica u većim iznosima, nudimo sljedeće popuste: 

  • OD 1000-2999 KM      5 %
  • OD 3000-9999 KM      7 %
  • PREKO  10.000  KM    9 %

Poklon karticom možete obaviti plaćanje u poslovnicama Intersport (bez franšiznih prodajnih mjesta). Poklon kartica ne može se koristiti za plaćanje proizvoda iz Intersport webshopa ( www.intersport.ba ), osim ako se plaćanje ne obavlja prilikom preuzimanja narudžbe u odabranoj poslovnici Intersporta.

Poklon karticu možete koristiti za jednokratne ili višestruke kupovine do iznosa kredita na poklon kartici. Poklon kartica mora biti fizički predočena u trenutku kupovine tj. plaćanja. Iznos kupovine se svaki put oduzima od raspoloživog iznosa kredita na poklon kartici.  Iznos kredita se ne plaća u gotovini. Informacije o valjanosti i stanju darovne kartice možete dobiti na blagajnama poslovnica Intersporta. Poklon kartica vrijedi 2 (dvije) godine od dana kupnje odn. prvog punjenja.  Nakon isteka darovne kartice, obveza izdavača istieče i  kredit na poklon kartici više nije dostupan.

Pravila poslovanja s poklon karticom utvrđena su u ” Općim pravilima poslovanja s darovnom karticom Intersport” koja su objavljena na www.intersport.ba . Intersport zadržava pravo izmjene ovih općih pravila bez prethodne obavijesti.