Poklon uz kupovinu patika Salomon Spectur

Uz svake kupljene Salomon Spectur patike, brend Salomon vam poklanja i praktičnu vrećicu za njih!

Ova promotivna aktivnost se realizira u Intersport trgovinama trgovinama: Sarajevo Ložionička, Imperijal i webshop, u periodu od 3. 8. do 17. 8. 2023.  (ili do isteka zaliha).

Kupci iz drugih gradova mogu iskoristiti mogućnost online naručivanja, sa preuzimanjem u najbližoj trgovini.

P. S. Patike su snižene su sklopu ljetnih sezonskih popusta- još jedan razlog za kupovinu!

Salomon Spectur – trčite sa stilom

Ako trčite (skoro) svaki dan, onda vam treba patika za trčanje koja će biti brza svaki dan. Salomon Spectur patike za trčanje pravi su izbor jer su dizajnirane da vas tokom trčanja “vuku” naprijed, tako da budete još brži i bolji. Kombinacija đona Energy Blade, karakteristike R.Camber geometrije i Energy Surge pjene osiguravaju brze i baršunasto glatke prelaze – iz koraka u korak. Povrh svega, ova patika omogućava brzi odraz od prstiju i lakši, tečniji korak – uz njih ćete provoditi  manje vremena na tlu, a više vremena u kretanju naprijed – i naravno brže ćete doći do cilja.

Udobnost je također važna za ovu patiku za trčanje. Energy Surge je lagana, fleksibilna i mekana pjenasta smjesa koja ublažava udarce i omogućuje glatkiji kontakt stopala s tlom. Rezultat? Perolaka patika za cestovno trčanje Salomon Spectur dorasla je izazovu trčanja u urbanim sredinama, omogućujući vam udobno trčanje na tvrdim površinama poput asfalta ili betona, jer smanjuje opterećenje zglobova i omogućuje udobno trčanje.