Novo iskustvo online kupovine u BiH

Ljetna virtualna trgovina

Virtualna šetnja  kroz trgovinu Intersport Imperijal pruža sasvim novu dimenziju kupovanja iz udobnosti vlastitog doma.

3D prikaz od 360 ° omogućava obilazak trgovine, pregled i kupovinu svakog proizvoda pojedinačno – baš kao da se fizički nalazite u trgovini.

Prilikom online kupovine, kupcima ponekad nedostaje osjećaj obilaska i pregledavanja fizičke trgovine. Virtualna trgovina rješava ove izazove, kombinirajući iskustvo kupovine u fizičkom prostoru sa praktičnošću online kupovine. Virtualnom šetnjom kroz prodajni prostor, možete pronaći željeni proizvod i zaključiti kupovinu u online prodavnici odabirom željenog načina plaćanja i dostave.

Virtualna trgovina nudi novi, uzbudljiv način kupovine koji će se posebno svidjeti onima kojima tokom online kupovine nedostaje ‘trodimenzionalnost’ fizičkog prodajnog prostora.

Zimska virtualna trgovina trenutno broji više od dvije hiljade artikala i vjerovatno je prvi primjer takve trgovine u BiH. Ovom inovacijom, Intersport nastavlja razvoj višekanalnog okruženja prodaje i kupovine koje u prvi plan stavlja udobnost kupovine i približava iskustva kupovine u oba svijeta, online i fizičkom.