Novo iskustvo online kupovine u BiH

Zimska virtualna trgovina

Virtualna šetnja  kroz trgovinu Intersport Imperijal pruža sasvim novu dimenziju kupovanja iz udobnosti vlastitog doma.

3D prikaz od 360 ° omogućava obilazak trgovine, pregled i kupovinu svakog proizvoda pojedinačno – baš kao da se fizički nalazite u trgovini.

Prilikom online kupovine, kupcima ponekad nedostaje osjećaj obilaska i pregledavanja fizičke trgovine. Virtualna trgovina rješava ove izazove, kombinirajući iskustvo kupovine u fizičkom prostoru sa praktičnošću online kupovine. Virtualnom šetnjom kroz prodajni prostor, možete pronaći željeni proizvod i zaključiti kupovinu u online prodavnici odabirom željenog načina plaćanja i dostave.

Virtualna trgovina nudi novi, uzbudljiv način kupovine koji će se posebno svidjeti onima kojima tokom online kupovine nedostaje ‘trodimenzionalnost’ fizičkog prodajnog prostora. U junu 2022. predstavili smo ljetnu virtualnu trgovinu, a vjerujemo da će i novo, zimsko izdanje virtualne trgovine biti još zanimljivije ljubiteljima zime i zimskih sportova.

Zimska virtualna trgovina trenutno broji više od dvije hiljade artikala i vjerovatno je prvi primjer takve trgovine u BiH. Ovom inovacijom, Intersport nastavlja razvoj višekanalnog okruženja prodaje i kupovine koje u prvi plan stavlja udobnost kupovine i približava iskustva kupovine u oba svijeta, online i fizičkom.