Ako želiš zabavan dan, istrči Intersport FunRun!🎉

🏃🏃‍♀️ Run, Sarajevo, RUN!
👟Intersport FunRun
📆 Nedjelja 17/09/2023 u 9 h
📍 Ferhadija (znak Sarajevo Meeting of Cultures)
🎉 Najzabavnija utrka u dužini od 2,2 km biće održana u sklopu Vivia RunFesta i predstavlja poklon Intersporta i NGO Marathona svim građanima, tako da je kotizacija za istu besplatna.
➡️ Ovom utrkom pomjeramo granice u zabavi i trčanju te pružamo priliku da doživite potpuno novi osjećaj trčanja bez granica gdje možete povesti na start vaše omiljene osobe, obući omiljenu opremu ili napraviti najoriginalniju kreaciju u kojoj ćete biti prepoznatljivi, povesti kućnog ljubimca ili provozati vaše dijete u kolicima, napraviti nešto neobično sa vašim trkačkim timom i zabilježiti jedinstvene momente koje pruža najzabavnija utrka Sarajevo Run Fest-a – Intersport FunRun.

🔴🔵⚪️  Preuzimanje startnih brojeva

✅ Podjela startnih brojeva počinje u trgovini Intersport Imperijal u srijedu, od 16.00 sati.
👉 Ako do sada niste, tu se možete i prijaviti za utrku ! Kotizacija je besplatna.
Brojeve možete preuzeti svakim danom od 9-21h, zaključno sa subotom 16. 9. 2023. 🏃🏃‍♀️
📍 Lokacija i radno vrijeme trgovine 👉https://bit.ly/3PhFMAi

Mapa FUN RUN utrke 2,2 K

Medalja za prvih 1000 učesnika

Na cilju vas očekuje osvježenje, 1500 poklona kompanije Planet, face-painting, košarka i sjajna sportska zabava!

🎼 RUN FEST se otvara u subotu 16. septembra u 20 sati, koncertom Sarajevskog gradskog koncerta, na trgu  Susan Sontag, ispred Narodnog pozorišta. Svi ste dobrodošli!

Ideje za nezaboravan FUN RUN!

FUN RUN je fantastičan način da se motivišete, da budete malo spremniji i zdraviji, a da ne ispadnete previše ozbiljni. To je prilika da se pokrenete, družite, osjetite atmosferu velikog sportskog događaja, stovrite nove uspomene, dobro se zabavite…

Možete uživati u događaju sa prijateljima, porodicom i drugim takmičarima dok se prepuštate muzici, plesu i fotografisanju! Možete trčati, skakati ili hodati, bitno je samo da učestvujete i pređete dionicu od 2.2 km!

Ovo su naši prijedlozi za nezaboravno učešće na FUN RUN utrci: