🏃🏃‍♀️ Run, Sarajevo, RUN!
👟Intersport FunRun
📆 Nedjelja 18/09/2022
📍 Ferhadija (znak Sarajevo Meeting of Cultures)
🎉 Najzabavnija utrka u dužini od 2,2 km biće održana u sklopu Vivia RunFesta i predstavlja poklon Intersporta i NGO Marathona svim građanima, tako da je kotizacija za istu besplatna.
➡️ Ovom utrkom pomjeramo granice u zabavi i trčanju te pružamo priliku da doživite potpuno novi osjećaj trčanja bez granica gdje možete povesti na start vaše omiljene osobe, obući omiljenu opremu ili napraviti najoriginalniju kreaciju u kojoj ćete biti prepoznatljivi, povesti kućnog ljubimca ili provozati vaše dijete u kolicima, napraviti nešto neobično sa vašim trkačkim timom i zabilježiti jedinstvene momente koje pruža najzabavnija utrka Vivia Run Fest-a – Intersport FunRun.

PREUZIMANJE STARTNIH BROJEVA

Svoje startne brojeve možete preuzeti u trgovini Intersport Imperijal, svakim danom od 9-21h, zaključno sa subotom 17. 9. 2022.
Ako do sada niste, tu se možete i prijaviti za utrku! Kotizacija je besplatna.
Ukoliko ne možete stići, startne brojeve možete preuzeti u nedjelju, ali u Narodnom pozorištu od 8 do 9h.

Mapa FUN RUN utrke 2,2 K

Medalja za prvih 1000 učesnika

Ideje za nezaboravan FUN RUN!

FUN RUN je fantastičan način da se motivišete, da budete malo spremniji i zdraviji, a da ne ispadnete previše ozbiljni. To je prilika da se pokrenete, družite, osjetite atmosferu velikog sportskog događaja, stovrite nove uspomene, dobro se zabavite…

Možete uživati u događaju sa prijateljima, porodicom i drugim takmičarima dok se prepuštate muzici, plesu i fotografisanju! Možete trčati, skakati ili hodati, bitno je samo da učestvujete i pređete dionicu od 2.2 km!

Ovo su naši prijedlozi za nezaboravno učešće na FUN RUN utrci: