Obavijest o zatvaranju trgovina

Dragi ljubitelji  sporta,

Kako  bi  zajedničkim snagama zaustavili širenje Corona virusa, u skladu sa odlukama nadležnih institucija,  Intersport trgovine su  privremeno zatvorene.

Webshop  www.intersport.ba nastaviti će s radom  uz besplatnu dostavu na kućnu  adresu. Kurirska služba Express One doo pridržava se svih propisanih mjera zaštite i sigurnosti.

Možete odabrati bezkontaktno plaćanje karticom putem WSPay usluge ili plaćanje gotovinom prilikom isporuke. Opcija preuzimanja narudžbi na prodajnim mjestima (Click&Collect) nije dostupna do daljnjeg.

Nastavite nas pratiti  putem  društvenih mreža. U narednim danima dijelit ćemo ideje kako da treniramo u izolaciji i ostanemo zdravi i optimistični. Podijelite sa nama svoje inspirativne priče, fotke, video-klipove. ?️‍♂️?‍♀️?

 

Obavijest  za  kupce koji čekaju  na  preuzimanje narudžbe u trgovinama ( Click&Collect)

Kupce  koji su naručili  robu u web trgovini  s preuzimanjem na prodajnom mjestu, molimo  da na  e-mail  adresu webshop@intersport.ba jave da li žele:

 

  • da Vaša  narudžba pričeka dok se prodavaonica ponovno  otvori
  • da Vašu  narudžbu besplatno  dostavimo  na  kućnu adresu

 

Ukoliko  odaberete  dostavu na kućnu adresu,  proizvode ponovno  naručite u internet trgovini, te nam pošaljite  poruku  za storniranjem postojeće narudžbe.

Vaš Intersport