IIC – INTERSPORT International Corporation GmbH, Bern, Switzerland je
najavio

POVLAČENJE IZ PRODAJE

Vrsta proizvoda: Romobil
Brand: Firefly
Naziv (IIC) modela: A200
Šifra modela (IIC): 289646

RAZLOG:

U nekim je slučajevima prijavljeno da se vijak koji drži prednju vilicu odvrće te tako prednji točak može spasti sa aluminijske cijevi, što bi se moglo dogoditi pri korištenju romobila i moglo bi prouzročiti pad i ozljede korisnika.

Procjena rizika:
Uzrok ovog oštećenja još nije utvrđen i definitivno potvrđen, pa se pretpostavlja da se kvar može odnositi na količinu ljepila koje se stavlja na vijak. Nadležni odjel kompanije IIC-INTERSPORT International GmbH, Švicarska, proizvođač proizvoda i vanjski inženjeri trenutno istražuju uzrok oštećenja te će vas obavijestiti o njihovim nalazima kada budu imali više informacija, a predpostavljaju da se kvar može povezati s količinom ljepila na vijku.

Bez obzira na gore navedeno, INTERSPORT BH, doo, prihvatio je opću procjenu rizika te u ovom slučaju – s obzirom na potencijalnu mogućnost ozljede određene kategorije korisnika i stupanj vjerojatnosti njihove pojave – postoji srednji stepen rizika, proizvod opoziva sa tržišta i povlači iz prodaje.

Dosadašnja obavljena ispitivanja pokazala su da, iako postoje razlike u različitim serijama proizvodnje skutera, nemoguće je provjeriti ili utvrditi je li kvar samo na određenoj grupi, i zbog toga se povlače sve serije proizvoda.

Ukoliko ste kupili navedeni romobil, molimo vas da ga odmah prestanete koristiti. Kupljeni proizvod vratite u trgovinu INTERSPORT, gdje ste ga kupili, kako biste ostvarili povrat novca. Sa sobom ponesite i račun.
Za više informacija, pozovite na 033 286 210 ili pišite na info@intersport.ba.
Zahvaljujemo vam se na razumijevanju i izvinjavamo se za bilo koju neugodnost, koju smo eventualno prouzrokovali.