Intersport poklon kartica

Obradujte svoje najmilije poklon karticom Intersporta. Ljubitelje aktivnog života uvijek najviše oduševi sportska oprema na poklon. No, odabir pravog proizvoda nije uvijek lak zadatak. U takvoj situaciji, poklon kartica je odlično rješenje, jer omogućuje primatelju da sam odabere ono što mu je najpotrebnije.

Briga za mentalno i fizičko  zdravlje je preduvjet za ispunjen i aktivan život. Redovita sportska aktivnost je pri tome vrlo važna. Jednako važna je i kvalitetna i uzbudljiva sportska oprema koja vam pomaže u ostvarenju sportskih ciljeva.

Podijelite svoj sportski zanos! Odaberite prigodan poklon za Važe najdraže, prijatelje, poslovne partnere i zaposlenike te im  iskažite pažnju i zahvalnost s  poklon karticom iz Intersporta koja omogućava kupovinu i najširi odabir  opreme  za sport i slobodno vrijeme za individualne potrebe.

Poklon karticu možete napuniti s kreditom od 20 do 5000KM. Karticu je moguće dopunjavati, a kartica je aktivna 2 godine od prvog punjenja.

Kupovina poklon bonova ili poklon kartica za pravne osobe vrši se virmanskim plaćanjem, dok  naknadna punjenja fizička osoba može izvršiti na prodajnim mjestima Intersport BH  d.o.o.

Narudžbe i upite pošaljite na info@intersport.ba ili na 033 286 210. (radnim danom do 16h).

Za kupovinu poklon kartica u većim iznosima, nudimo sljedeće popuste: 

  • OD 1000-2999 KM      5 %
  • OD 3000-9999 KM      7 %
  • PREKO  10.000  KM    9 %

Poklon karticom možete obaviti plaćanje u poslovnicama Intersport (bez franšiznih prodajnih mjesta). Poklon kartica ne može se koristiti za plaćanje proizvoda iz Intersport webshopa ( www.intersport.ba ), osim ako se plaćanje ne obavlja prilikom preuzimanja narudžbe u odabranoj poslovnici Intersporta.

Poklon karticu možete koristiti za jednokratne ili višestruke kupovine do iznosa kredita na poklon kartici. Poklon kartica mora biti fizički predočena u trenutku kupovine tj. plaćanja. Iznos kupovine se svaki put oduzima od raspoloživog iznosa kredita na poklon kartici.  Iznos kredita se ne plaća u gotovini. Informacije o valjanosti i stanju darovne kartice možete dobiti na blagajnama poslovnica Intersporta. Poklon kartica vrijedi 2 (dvije) godine od dana kupnje odn. prvog punjenja.  Nakon isteka darovne kartice, obveza izdavača istieče i  kredit na poklon kartici više nije dostupan.

Pravila poslovanja s poklon karticom utvrđena su u ” Općim pravilima poslovanja s darovnom karticom Intersport” koja su objavljena na www.intersport.ba . Intersport zadržava pravo izmjene ovih općih pravila bez prethodne obavijesti.