Obuća za tenis

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

7 Proizvodi

24   60  

7 Proizvodi

24   60  

Teniska obuća za muškarce

Ako pitate tenisere koji je, uz reket, najvažniji dio opreme, oni će jednoglasno odgovoriti da su to patike za tenis, kvalitetna obuća u kombinaciji sa odgovarajućim čarapama. Nema ničeg goreg od stvaranja žuljeva usred važne teniske igre, zbog pogrešnih patike, ili ako proklizavate i izgubite tlo pod nogama zbog lošeg đona. Ovo su sve razlozi zbog kojih treba da se obrati velika pažnja na izbor patika. Pored đona, važni su i prijanjanje i bočna stabilnost. Po pravilu, provjereni brendovi nude vrhunski kvalitet.

Patike za vrhunske igrače

Takmičari i odlični rekreativni sportisti, koji igraju više od tri puta nedjeljno, odlučuju se za najbolje modele. Važnije od činjenice da imate iste Nike patike kao Roger Federer ili Rafael Nadal jeste da vam dotični par odgovara vašim stopalima. Obično su najbolji modeli pojedinih brendova opremljeni svim modernim tehnologijama, koje odražavaju okretnost i dinamiku na terenu.

Patike za rekreativce

Rekreacioni i ležerni igrači, međutim, obično biraju što udobnije modele, koji i dalje nude zadovoljavajući nivo bočne stabilnosti, dok đon omogućava dobro prianjanje. Kada birate, trebalo bi da razmislite i o igralištu na kojem najčešće igrate. Patike za igru na šljunku imaju drugačiji đon od patika za tenis u sali ili za tenis na tvrdoj podlozi.

Web prodavnica Intersport nudi najnovije modele brendova kao što su adidas, Nike, K-Swiss, Head, Asics, Mizuno i Joma.

Punjenje…