Pika Kartica – nagrađuje Vašu vjernost!

PikaKartica je program lojalnosti u kojem je uključen niz partnera i svaki od njih nagrađuje Vas za kupovinu. U PikaKartica programu uvijek ste na dobitku jer sa svakom kupovinom imate mogućnost sakupljati bodove, kupovati po nižim cijenama, očekivati personalizirane popuste na blagajnama i na kućnu adresu dobiti nagradne bonove i kupone.

KAKO DA SE UČLANITE U PIKA KARTICA PROGRAM?

Član PikaKartica programa lojalnosti možete postati online ili putem pristupnice koju možete pronaći na prodajnim mjestima Partnera. Pristupnicu je potrebno ispuniti, potpisati i ubaciti u označenu kutiju na prodajnim mjestima Partnera. Na pristupnici ćete pronaći i privremenu karticu koju je potrebno odcijepiti i vlastoručno potpisati nakon čega ista postaje validna za korištenje sve do primitka Vaše lične PikaKartice i prijesaka za ključeve kako biste u program lojalnosti mogli uključiti i članove Vaše porodice.

SAKUPLJANJE BODOVA

Bodove sakupljate provlačenjem Kartice prilikom svake kupovine kod Partnera.

VAŽNO JE ZNATI! 

U toku godine postoje 4 obračunska perioda. Svaki od njih traje tri mjeseca, a počinju 1. februara, 1. maja, 1. avgusta i 1. novembra. Ukoliko pređete prag za nagrađivanje kod bar jednog od partnera programa, nakon završetka obračunskog perioda, Pika Kartica će Vas obavestiti da možete da iskoristite sakupljene bodove za umanjenje iznosa računa.

UZ PIKA KARTICU IMAĆETE VIŠE!